Ένα καινούριο project...

Αν ασχολήθηκες ποτέ, έστω και λίγο με την συγγραφή, σίγουρα προσπάθησες να βρεις
tips και συμβουλές για να γίνεις καλύτερος.

Δεν θα σου πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που ήδη ανακάλυψες. Δεν υπάρχει κάποια ειδική διατροφή που θα σε κάνει ικανό και σίγουρα δεν θα βρεις μια μαρμίτα για να πέσεις μέσα και να βγεις παντοδύναμος συγγραφέας.

Το μυστικό είναι απλό: Γράψε!

Δεν θα πάρει χρόνο για να δεις τα αποτελέσματα. Από την μία μέρα στην άλλη, από την προηγούμενη σελίδα στην επόμενη, από την πρώτη παράγραφο στην δεύτερη, θα δεις τις ικανότητές σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Περισσότερο όμως απ’ αυτό, θα δεις τον εαυτό σου να αλλάζει. Και φυσικά όσο περισσότερο τόσο καλύτερα.



Αυτό ήταν. Ό, τι έπρεπε να ξέρεις σε μία μόνο λέξη: «Γράψε». Θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματα. Βρες χρόνο γι αυτό που αγαπάς και φτιάξε τον κόσμο σου σε σελίδες.

Φυσικά υπάρχουν περισσότερα απ’ αυτό, όμως η συγκεκριμένη συμβουλή ισχύει είτε είσαι μεγάλος συγγραφέας, είτε μόλις ξεκίνησες. Μπορεί να γράφεις διηγήματα μυστηρίου ή σειρές φαντασίας, να το κάνεις σε χαρτί ή σε υπολογιστή, με συγκεκριμένο πλάνο του που θα σε βγάλει η ιστορία σου ή όχι και πάλι όμως αυτή η συμβουλή σε βοηθάει.

Εμείς στο Moonlight Tales πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι με ταλέντο και ικανοί συγγραφείς. Οι δύο μπορεί να συνυπάρχουν σε ένα σώμα, μπορεί όμως και όχι. Δεν είναι δική σου δουλειά να κρίνεις. Μόνοι οι αναγνώστες σου μπορούν να το κάνουν και πίστεψέ με όταν σου λέω ότι σε εκτιμούν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι, γιατί τους προσφέρεις μαγεία σε λέξεις…

Οπότε σταμάτα να κρίνεις τον εαυτό σου τόσο σκληρά, πάρε την μεγάλη απόφαση και αποτύπωσε την ιστορία σου στο χαρτί. Είτε νομίζεις ότι το αξίζεις, είτε όχι, έχεις δημιουργήσει τέχνη απ’ το τίποτα και αυτή η τέχνη οφείλεις να την μοιραστείς. Γιατί η ιστορία που δεν διαβάζεται είναι όσο χρήσιμη και μία σφουγγαρίστρα στη θάλασσα. Και ποιος δεν θα φαινόταν ηλίθιος να προσπαθεί να σφουγγαρίσει τον ωκεανό;


* * *

Ξέρω ότι δεν σε έπεισα, γι αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου, οι υπόλοιπο moonlightoδιαχειριστές ετοιμάζουμε άρθρα με συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στα συγγραφικά σου προβλήματα και θα σου δώσουν ιδέες. Γι αυτό όμως θα χρειαστούμε την δική σου βοήθεια.

Οπότε μείνε συντονισμένος στην ομάδα μας «Moonlight Tales e-library», γιατί χρειαζόμαστε και τις δικές σου γνώσεις σε αυτό το ταξίδι.


Άσχετα με το τι πιστεύεις, είσαι σημαντικό μέλος της moonlightoοικογένειας και σε θέλουμε κοντά μας.


Eve Fry