Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα, όπως επίσης εβδομαδιαίες κληρώσεις βιβλίων, συνεντεύξεις γνωστών συγγραφέων, συμβουλευτικά συγγραφικά άρθρα και πολλά άλλα.

Εάν λοιπόν λατρεύετε τη λογοτεχνία, περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε όσα έχουμε να σας προσφέρουμε.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

6.8.14

Το Φιλί του Ήλιου (Κεφάλαιο 1)Φόρεσε τα μεγάλα της ακουστικά και βγήκε από το σπίτι. Θα πήγαινε διακοπές για το καλοκαίρι στην Ελλάδα την μία από τις δύο πατρίδες της. Της άρεσε στην Ελλάδα, το άγγιγμα του ήλιου δεν το έχει νιώσει σε καμία άλλη χώρα.
-Βρε Άννα μου βγάλε αυτά τα ακουστικά παιδί μου, νιώθω ότι δεν με ακούς!, της είπε η μαμά της Δήμητρα..
-Μαμά μου σε ακούω, κ’ ας μην το θέλω πάντα, έχουμε τόσο ταξίδι και το ξέρεις ότι με χαλαρώνουν.., γέλασαν κ’ οι δύο και μπήκαν στο αυτοκίνητο για να είναι στην ώρα τους στο αεροδρόμιο.
Το ταξίδι ήταν ήρεμο το είχε συνηθίσει πλέον! Αλλά όσες φορές και να είχε κάνει αυτή την διαδρομή πάντα της άρεσε να βγάζει μυριάδες φωτογραφίες. Στο αεροδρόμιο τις περίμεναν ο Θάνος, ο Βασίλης κ’ η Σοφία. Αυτοί ήταν οι καλοκαιρινοί της φίλοι κ΄ όχι μόνο ^_^ Φίλησε ένα πεταχτό φιλί τον Βασίλη γιατί ντρεπόταν μπροστά σε τόσο κόσμο και αγκάλιασε την Σοφία και τον Θάνο.. Αχ πόσο της είχαν λείψει οι φίλοι της, τα όνειρά τους, τα σχέδιά τους κ’ περισσότερο απ’ όλα το ατέλειωτο γέλιο εκεί πάνω που έσκαγε το κύμα,  στην ακρογιαλιά.
-Σόρρυ guys είπε η Άννα αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα..get lag και κούνησε τους ώμους παιχνιδιάρικα..Πήγε στην τουαλέτα κοίταξε την αντανάκλασή στον καθρέφτη της κ' χαμογέλασε, έριξε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό της για να συνέλθει. Ήταν έτοιμη να επιστρέψει αλλά ένιωσε κάτι και γύρισε το κεφάλι της. Ποιος ήταν αυτός που την κοιτούσε? Γιατί ένιωθε να την τραβάει κάτι, τίποτα δεν την τράβαγε. Χαμογέλασε ντροπαλά κ' έκανε να φύγει πάλι αλλά τότε άκουσε την φωνή του να της λεέι το όνομά του..
-Στέφανος χάρηκα,κ' είχε απλώσει ήδη το χέρι του!..
-Άν.., Άννα με λένε κ' χάρηκα και εγώ.. έδωσε κ' εκείνη το χέρι της! Εε σόρρυ πρέπει να φύγω με περιμένουν:)

Βγήκε από τον Παράδεισο μάλλον και προχώρησε προς τους αγαπημένους της που πήγαιναν ήδη προς την έξοδο!
-Που χάθηκες κορίτσι μου, την ρώτησε ο Βασίλης
-Σόρρυ Μπίλλ μου είχε κόσμο στην τουαλέτα..
Αφέθηκε στην υπόλοιπη διαδρομή..κ' εκεί επάνω στον ώμο του Βασίλη που είχε γέιρει θυμήθηκε την γνωριμία της με τον Στέφανο, τι γνωριμία δηλαδή μια χειραψία αντάλλαξαν και σιγά μην το ξαναέβλεπε και ποτέ!Άνοιξε τα μάτια της και είχαν φτάσει ήδη σπίτι, πότε πέρασε τόση ώρα..Λέξη δεν είχε βγάλει σε όλη την διαδρομή..
-Άννα μου χαιρέτισε τα παιδιά, πάρε την βαλίτσα σου κ' έλα μέσα να τακτοποιήσουμε λίγο τον χαμό εδώ για να έχεις χρόνο μετά!
-Παιδιά πάω και θα σας στείλω μετά μήνυμα να κανονίσουμε.. οκέι Άνν της είπαν η Σοφία και ο Θάνος κ' εκείνη ετοιμάστηκε να πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλά της έπιασε το χέρι ο Βασίλης!
-Έτσι θα έφευγες μετά από 11 μήνες που έχω να σε δω?, της είπε παραπονιάρικα..
-Όχι βέβαια απλά ξέρεις ότι ήθελα να φύγουν οι υπόλοιποι, απάντησε ήρεμα.
-Αν και δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό της είπε κ' δεν θέλω να σπαταλάω τον χρόνο μας έλα να σε κάνω μια αγγαλιά...
-Στα έχω ξαναπεί δεν μου αρέσ.... δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή της και ταξίδευε ήδη στο ζεστό και όλο υποδοχή φιλί του!, μόλις που κρατιόταν στα πόδια της μόλις χωρίστηκαν, εκείνος της έκλεισε όλο νόημα το μάτι και της είπε:
-Τα λέμε το βράδυ στο μπαράκι love,έτσι την αποκαλούσε συνήθως κ' είχε απορήσει που δεν το είχε κάνει τόσην ώρα..

Προχώρησε προς το σπίτι που όντως χρειαζόταν ένα γερό καθάρισμα  μέσα αλλά κ' άλλο τόσο απ' έξω!Πήγε στο δωμάτιο της που ήταν στον δεύτερο όροφο άφησε τα πράγματά της και πήγε να πάρει ότι χρειαζόταν για να ξεκινήσουν το καθάρισμα με την μαμά της ώστε να είναι ελεύθερη μετά!
Μόλις τελείωσαν πήγε να μιλήσει με τα παιδιά και γενικά να ενημερωθεί για το τι είχε χάσει όσο έλειπε..μετά από αρκετή ώρα κανόνισαν να βρεθούν κατά τις 10.00 στην πλατεία και μετά θα έβλεπαν τι θα έκαναν, πήγε να ετοιμαστεί γιατί αυτή θα ήταν μια μεγάλη και χαρούμενη βραδιά..
Πήρε τα κλειδιά και το κινητό της και βγήκε από το σπίτι, η μητέρα της έλειπε από ώρα γιατί είχε πάει στις φίλες της που ήταν και γειτόνισσες.Η ώρα έδειχνε 9.50 και εκείνη περίμενε τα παιδιά. Είχε πάντα θέμα με την ώρα και ήθελε να μην καθυστερεί ακόμα και αν ο άλλος αργούσε κάτι για το οποίο είχε κάνει αμέτρητες συζητήσεις με την μητέρα της. Καθώς παρακολουθούσε τα κύματα να σκάνε στα βράχια.. ένιωσε το ίδιο συναίσθημα με εκείνο που βρισκόταν στην τουαλέτα, το αγνόησε και εκείνη την ώρα είδε του 3 φίλους της να καταφθάνουν με ένα τεράστιο χαμόγελο που την ξαναέβλεπαν!!


Σωτηρία_αγάπη