Welcome

Στο blog μας θα βρείτε δεκάδες Έλληνες συγγραφείς και ιστορίες κάθε είδους, για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα, όπως επίσης εβδομαδιαίες κληρώσεις βιβλίων, συνεντεύξεις γνωστών συγγραφέων, συμβουλευτικά συγγραφικά άρθρα και πολλά άλλα.

Εάν λοιπόν λατρεύετε τη λογοτεχνία, περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε όσα έχουμε να σας προσφέρουμε.

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!

19.8.14

Το Φιλί του Ήλιου (Κεφάλαιο 2)-Μπορούμε να πούμε ότι δεν άλλαξες καθόλου, πάντα θα είσαι στην ώρα σου, της είπαν όλοι με μια φωνή…
Σήμερα θα γινόταν ένα πάρτι στην παραλία κ’ ήταν καλεσμένοι κ’ οι τέσσερις. Όπου υπάρχουν δωρεάν ποτά κ’ μουσική, όλα είναι καλύτερα.
-Προχωρήστε λίγο παιδιά θέλω να πω κάτι στην Άννα, είπε ο Βασίλης.
-Έλα Βασίλη μου, δεν πιστεύω να έγινε τίποτα..;
-Όχι κάτι άσχημο κορίτσι μου, απλά θέλω να σου δώσω αυτό, της είπε κ’ έβγαλε ένα μικρό κουτάκι από την τσέπη του!


-Ωωω, τι είναι αυτό;
-Κοίτα είναι νωρίς για να αρραβωνιαστούμε, αστειεύτηκε, είναι ένα μικρό δώρο για το καλωσόρισμα!
-Θα το ανοίξω μετά, του είπε γεμάτη ενθουσιασμό!
-Ναι, ναι το ξέρω κ’ της έδωσε ένα τρυφερό φιλί.
-Έλα να συνεχίσουμε, γιατί περιμένω γι’ αυτό το πάρτι κ’ γι’ αυτήν την βραδιά από την μέρα που έφυγα, του είπε κ’ συνέχισαν χέρι-χέρι.
Πιο μπροστά ο Θάνος με την Σοφία συζητούσαν.
-Ρε Θάνο να σου πω κάτι άσχετο;
Εσένα δεν σε ενοχλεί καθόλου που ο Βασίλης μας αφήνει συνέχεια για την Άννα, ενώ εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε συνέχεια μαζί του;
-Τι να σου πω μωρέ Σοφία, τόσο καιρό έχει να την δει κοίτα πόσο ευτυχισμένος κ’ χαρούμενος φαίνεται μαζί της!
-Ναι, ναι έχεις δίκιο, έκανε αφηρημένα η Σοφία.
Μόλις έφτασαν είχε ήδη αρκετό κόσμο κ’ ήταν ακόμα σχετικά νωρίς. Πήγαν να πάρουν ο καθένας ποτό κ’ να δουν μετά που θα καθίσουν.
-Εγώ με τον Θάνο θα πάμε να χαιρετήσουμε κάτι παιδιά που έχουμε να τα δούμε αρκετό καιρό κ’ θα έρθουμε να σας βρούμε μετά, τους εξήγησε η Σοφία.
Η Άννα κ’ ο Βασίλης έγνεψαν καταφατικά κ’ συνέχισαν το ψάξιμο. Καθώς ο Βασίλης απομακρύνθηκε για να μιλήσει στο τηλέφωνο η Άννα έμεινε μόνη της για λίγο…
-Γεια κ’ πάλι Άννα, της είπε κάποιος που δεν πρόλαβε να τον κοιτάξει αλλά τον κατάλαβε από την φωνή του…
-Γεια σου κ’ εσένα Στέφανε, είπε και ένιωσε ευγνωμοσύνη που ήταν βράδυ κ’ δεν μπορούσε να δει τα μάγουλά της που ήταν πιο κόκκινα κ’ από του παντζαριού.
-Τι κάνεις, πως τα περνάς στο πάρτι;
-Μια χαρά αν κ’ είναι ακόμα νωρίς κ’ δεν έχει ούτε κόσμο αλλά ούτε κ’ dance κομμάτια.
-Ναι έχεις δίκιο. Έχεις ποτό, θες να σου φέρω;
-Σε ευχαριστώ κ’ του έδειξε το μπουκάλι μπύρας που είχε στα χέρια της. Συγγνώμη αλλά πρέπει να γυρίσω στην παρέα μου, θα τα ξαναπούμε, του είπε η Άννα..
-Ένα λεπτό, σε περίπτωση που δεν θες να χαθούμε πάρε αυτό.. κ’ της έδωσε ένα χαρτάκι που ήταν γραμμένο επάνω το κινητό του!
Η Άννα με μια γρήγορη κίνηση το τσαλάκωσε κ’ το έβαλε στην τσέπη της. Ο Στέφανος που από την μία είδε λογικά το αγόρι της να έρχεται κ’ την ίδια να βάζει αυτό που της είχε δώσει στην τσέπη της, χαμογέλασε ικανοποιημένα.
-Συγγνώμη για την καθυστέρηση  αλλά κάτι προέκυψε στο σπίτι όχι κάτι σοβαρό, της είπε.
-Δεν πειράζει μωρό μου, αρκεί που είσαι εδώ.. κ’ καθώς τον αγκάλιαζε κοίταξε για λίγο προς την μεριά του Στέφανου που τους κοίταζε έντονα κ’ εκείνος!
Καθώς καθόταν εκεί δίπλα στον Βασίλη κ’ απλά δεν μίλαγαν γιατί η φωτιά, η θάλασσα κ’ τ’ αστέρια τα έλεγαν όλα, σκέφτηκε πως έπρεπε να τους συγκρίνει. Όμως ήθελε κ’ την αντικειμενική γνώμη κάποιου. Την Σοφία δεν μπορούσε να την εμπιστευτεί, απλά αυτό ένιωθε. Θα έκανε βιντεοκλήση με την Ιωάννα αύριο το πρωί, ΣΙΓΟΥΡΑ. 

Σωτηρία_Αγάπη