Συχνές Ερωτήσεις

Είμαι συγγραφέας. Πώς μπορώ να σας στείλω την ιστορία μου;

Μπορείς να υποβάλεις την ιστορία σου στο moonlightales@gmail.com. Από την στιγμή που θα τη λάβουμε θα χρειαστούμε μερικές ημέρες για να τη διαβάσουμε και να αποφασίσουμε αν μας ταιριάζει. Κρίνουμε μόνο το επίπεδο γραφής, ώστε να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας όσο το δυνατόν καλύτερα κείμενα. Το αν η ιστορία σου έχει κάτι ξεχωριστό θα κριθεί από εκείνους. 


Γιατί να γίνω συγγραφέας στο Moonlight Tales;

Σε αντίθεση με το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δημοσιεύοντας την ιστορία σου σε μία οποιαδήποτε ιστοσελίδα, στο Moonlight Tales σου παρέχουμε επαγγελματική επιμέλεια και εξώφυλλο, συνεχώς αυξανόμενο κοινό έτοιμο να σε υποδεχθεί, επαφές με εκδοτικούς οίκους και εμπειρία χρόνων στον χώρο. Μπορείς να δεις τα βιβλία των συγγραφέων και συνεργατών μας που έχουν εκδοθεί εδώ


Κάθε πότε γίνονται δημοσιεύσεις;

Κεφάλαια, άρθρα και συνεντεύξεις ανεβαίνουν σύμφωνα με ένα υποτυπώδες πρόγραμμα, που μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε την "κίνηση" του blog. Βασικός παράγοντας είναι η συχνότητα με την οποία λαμβάνουμε υλικό από τους συνεργάτες μας.


Έχω εκδώσει το βιβλίο μου και θέλω να το διαφημίσω στο Moonlight Tales. Τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχουν πολλές επιλογές και κάθε συγγραφέας μπορεί να διαλέξει αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Συνεντεύξεις, έγγραφες ή live στη σελίδα μας στο Facebook, παρουσιάσεις βιβλίων, κληρώσεις αντιτύπων, αλλά και οτιδήποτε άλλο έχεις εσύ να μας προτείνεις. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες. 
Για να ξεκινήσεις τη διαφήμιση του βιβλίου σου, πάτησε εδώ.


Δεν είμαι συγγραφέας, αλλά θέλω να γίνω κάτι περισσότερο από αναγνώστης του Moonlight Tales. Τι μπορώ να κάνω;

Πάντα χρειαζόμαστε άτομα που αγαπούν τη λογοτεχνία και θέλουν να βοηθήσουν. Επικοινώνησε μαζί μας, για να καλύψεις θέση διαχειριστή, επιμελητή, αρθρογράφου, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει να κάνεις. Έχεις στο μυαλό σου κάτι άλλο που μπορεί να μας βοηθήσει; Πρότεινέ το μας!


Μπορώ να σας βρω στα social media;

Facebook: @moonlightales


Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Είτε στέλνοντάς μας μήνυμα στα social media, είτε email στο moonlightales@gmail.com.


Το Moonlight Tales εδώ αποτελεί τη δική σας οικογένεια στον διαδικτυακό χώρο της συγγραφής από το 2013. 

Καλώς ήρθατε στον Moonlightόκοσμο!