Το παιχνίδι των Σκιών - Χαρά Χριστοδουλίδου

Το παιχνίδι των Σκιών
Χαρά Χριστοδουλίδου




Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στη μικρή ξεχασμένη πόλη Κρίμελ Μπρουκ, όπου οι ασταμάτητες εξαφανίσεις ανθρώπων συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς μέχρι κάποιος να τις σταματήσει, η δολοφονία ενός νεαρού αγοριού θα αναγκάσει τον 26χρονο κολλητό του να μεταφερθεί εκεί.

Έτσι ο 26χρονος Ντέρεκ αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση γι’ αυτήν τη δολοφονία και με σκοπό να ανακαλύψει τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους, αλλά κυρίως τον λόγο που σκότωσαν τον κολλητό του, καταλήγει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο και ταυτόχρονα τρομαχτικό μυστήριο, που συνδέεται με το σκοτεινό του παρελθόν.

Θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο του ή μήπως το ζοφερό παιχνίδι που τον περιμένει θα τον σταματήσει;


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: 


Η Χαρά Χριστοδουλίδου είναι μόλις 23 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Έχει σπουδάσει αισθητική και εργάζεται σε φαρμακείο ως βοηθός φαρμακοποιού και κυρίως αναλαμβάνει τις πωλήσεις των καλλυντικών. Ασχολείται με το μακιγιάζ, τον χορό, την τέχνη και τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια με την συγγραφή.

Τα βιβλία την βοήθησαν να αναπτύξει την έκφραση λόγου, καθώς και να αποκτήσει κριτική σκέψη. Έμαθε να εκφράζει τα συναισθήματά της μέσω της συγγραφής. Η Μούσα της έμπνευσής της είναι η instrumental μουσική. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες – Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά.

Όνειρό της είναι να εκδώσει μια μέρα τα βιβλία της και να περάσει τα διάφορα μηνύματα που θέλει στον κόσμο.

Και αυτό το όνειρό της έχει πάρει τον δρόμο της υλοποίησης και της πραγμάτωσης… και πολύ ανυπομονούμε!