Νύχτες Τρόμου 3


Το Moonlight Tales παρουσιάζει το event:


το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2016 στις 16:30 στο Σινέ Βακούρα (Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη).
Είσοδος ελεύθερη.

Ένα λογοτεχνικό απόγευμα στις «νύχτες τρόμου 3» της Θεσσαλονίκης. Φέτος το horrorant film festival επιφυλάσσει μία έκπληξη για το κοινό που θα το παρακολουθήσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι νύχτες τρόμου 3, δεν θα είναι αποκλειστικά κινηματογραφικές αλλά θα περιλαμβάνουν κι ένα λογοτεχνικό απόγευμα. 

Τέσσερις συγγραφείς τρόμου από τη Βόρεια Ελλάδα, θα παρευρεθούν στον κινηματογράφο Βακούρα, προκειμένου να μιλήσουν για τη σκοτεινή λογοτεχνία στην Ελλάδα και τη συσχέτιση που εμφανίζει γενικότερα ο λογοτεχνικός τρόμος με τον κινηματογραφικό.

Πρόκειται για τους Βασίλειο Γιαννάκη (συγγραφέα του βιβλίου «Η Νύχτα που έβρεξε μαχαίρια») Γιώργο Δάμτσιο (συγγραφέα του "Μέχρι την τελευταία του ανάσα"), Μάριο Δημητριάδη (συγγραφέα του "Σκοτεινές μέρες") και Κυριάκο Χαλκόπουλο (συγγραφέα του βιβλίου "Η Χρυσαλίδα”). 

Στο τέλος της παρουσίασης, θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με δώρο ένα αντίτυπο από κάθε συγγραφέα για κάθε τυχερό μέλος του κοινού που θα πάρει μέρος. Συνολικά θα κληρωθούν 5 βιβλία.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγετε με έπαθλο ένα βιβλίο σε περίπτωση που την παρακολουθήσετε. 
Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά, για να μιλήσουμε για τον τρόμο, το αγαπημένο μας είδος ταινιών και βιβλίων.