Σιωπές - Ηλίας Στεργίου

Σιωπές
Ηλιας Στεργίου



Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Όλοι µας έχουµε δύο πρόσωπα.
Αυτό που δείχνουμε και αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα.
Δύο ζευγάρια με ιστορίες παράλληλες.
Δύο ζευγάρια, πρότυπα οικογενειών, που κρύβονται πίσω από κοινωνικές συμβάσεις.
Ο Μάξιμος, ένας πετυχημένος και πολλά υποσχόμενος δικηγόρος και η Αλίκη, μια στοργική και δυναμική γυναίκα στο πλάι του που τον στηρίζει σε κάθε του κίνηση. Ο Μανώλης, ένας ευσυνείδητος υπάλληλος που ζει μια σχολαστική ρουτίνα καθημερινά με την γυναίκα του Αγγελική, την κόρη του και τον πατέρα του. Δύο ιστορίες φαινομενικά ασύνδετες που όταν όμως οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, όλα ανατρέπονται με απρόβλεπτες συνέπειες.
Φρικτές δολοφονίες ταράζουν τα φαινομενικά ήρεμα νερά της μικρής πόλης του Βορά, μυστικά που κρύβονταν μέσα σε βολικές σιωπές αποκαλύπτονται και τίποτα πια, δεν θα είναι το ίδιο…


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Γεννημένος το 1975 στο St. Louis των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι λάτρης του παράξενου, του μεταφυσικού και των ιστοριών τρόμου. Τα «Μικρά ένοχα μυστικά», είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, ενώ διηγήματα του, έχουν διακριθεί και δημοσιευθεί σε συλλογικές εκδόσεις. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και αγαπημένη του ασχολία, εκτός από το διάβασμα, είναι η αρχιτεκτονική ονειρικών τοπίων στο χαρτί. Παντρεμένος με μια γυναίκα που μπορεί και ανέχεται τα φανταστικά του ταξίδια και με δυο υπέροχα αγόρια, ζει τα τελευταία χρόνια στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς.