Μια Νεράιδα στο Δασάκι - Αντώνης Κατσαρός

 Μια Νεράιδα στο Δασάκι

Αντώνης Κατσαρός





Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Το 1974, άνθρωποι από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κύπρου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αττίλα. Η οικογένεια της Αγγελικής βρήκε προστασία στο Δασάκι της Άχνας. Εκεί θα γνωρίσει τη νεράιδα του δάσους, που θα δώσει στην Αγγελική μία σημαντική αποστολή και θα την βοηθήσει μαζί με τα άλλα παιδιά να μην χάσουν την παιδικότητά τους. Παρά τον πόνο της απώλειας, οι κάτοικοι του καταυλισμού με την πίστη τους στον Θεό, τόλμη και αυτοπεποίθηση, καταφέρνουν να ορθοποδήσουν και να αναγεννηθούν!

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, που ξυπνάει αναμνήσεις από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε ο τόπος μας.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Αντώνης Κατσαρός γεννήθηκε το 1977 στην Κόρινθο, όπου και μεγάλωσε. Από το 2005 κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, όπου εργάζεται ως manager για πολλά χρόνια. Τα πρώτα του συγγραφικά βήματα τα έκανε δημοσιεύοντας κάποια διηγήματα στο διαδίκτυο. Του αρέσει ιδιαίτερα να ασχολείται με τη λογοτεχνία φαντασίας και τρόμου, όμως δε μένει εκεί, καθώς έχει συγγράψει και ένα (ακυκλοφόρητο ακόμα) παραμύθι, το οποίο σχετίζεται με τις ημέρες της εισβολής του τουρκικού στρατού στην Κύπρο και τις εμπειρίες ενός μικρού κοριτσιού από την παραμονή της σε προσφυγικό καταυλισμό.
Γρήγορα άρχισαν να δημοσιεύονται διηγήματα του σε περιοδικά, βιβλία και συλλογές διηγημάτων σε Κύπρο, Ελλάδα, αλλά και Αμερική. Παράλληλα είναι ο ιδρυτής της Λέσχης Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης Λευκωσίας, με την οποία πραγματοποιήθηκαν αρκετές δραστηριότητες κατά το παρελθόν.
Πέρα από τη συγγραφή, ο Αντώνης Κατσαρός ασχολείται με τη δημοσιογραφία, το management και τις πωλήσεις σε διάφορους οργανισμούς στην Κύπρο.