Ο Πλανήτης του Χαμένου Παραδείσου - Μηνάς Τσαμπάνης

 Ο Πλανήτης του Χαμένου Παραδείσου

Μηνάς Τσαμπάνης





Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στη πρώτη πράξη αυτής της ιστορίας, στον μακρινό και όχι και τόσο ξένο, κόσμο του πλανήτη Δέλτα Πρωτεύοντα, συναντάμε τον Ντάσερ Χολσόι και τον επιστήθιο φίλο του, Γκορ Τανάν. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Ακαδημία Επιστημών, γίνεται μάρτυρας της άγριας άφιξης ενός μυστηριώδους τεχνουργήματος από κάποια μακρινή γωνιά του διαστήματος.

Στα χρόνια που ακολουθούν, και καθώς η επιστημονική κοινότητα του Δέλτα Πρωτεύοντα προετοιμάζεται για την αυγή της πρώτης εποχής της εξερεύνησης του διαστήματος, ο ενήλικας πια Ντάσερ Χολσόι καλείται να βοηθήσει όχι μόνο στην αφύπνιση ενός πλάσματος που έχει άμεση σχέση με το επιβλητικό αντικείμενο που σημάδεψε τα νεανικά του χρόνια αλλά και στην τελειοποίηση μιας συσκευής η οποία θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για τη πραγματοποίηση του βασικού, υπεύθυνου προγράμματος με σκοπό την εξερεύνηση του διαστήματος.

Εν τω μεταξύ, μια σειρά γεγονότων θα φέρει τον ρεαλιστή επιστήμονα αντιμέτωπο με τα ίδια του τα πιστεύω ενώ η κοινωνία του Δέλτα Πρωτεύοντα θα έρθει αντιμέτωπη με μια τρομακτική πραγματικότητα.

Τόσο ο Ντάσερ και οι νέοι του σύντροφοι θα κληθούν να βιώσουν καταστάσεις που θα αλλάξουν τις ζωές τους με ριζοσπαστικό και τρομακτικό τρόπο.



Ο συγγραφέας:

Ο Μηνάς Τσαμπάνης γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1980 στον Πειραιά και ξεκίνησε να εργάζεται από την παιδική του ηλικία στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
Σπούδασε στο τμήμα Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, και εργάζεται σε γνωστό Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Αθήνας.
Το πάθος του για τη συγγραφή και τον σχεδιασμό κόμικς τον οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο «Ο Κόκκινος Μαχητής της Γης» από τις Εκδόσεις Ανάτυπο.
Τους τελευταίους μήνες της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε τη συγγραφή του μυθιστορήματος Επιστημονικής Φαντασίας «Ο Πλανήτης Του Χαμένου Παραδείσου» το οποίο ολοκλήρωσε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στα Ιωάννινα. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Andy’s Publishers και πρόκειται να επανακυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Ανάτυπο.
Στόχος του είναι η δημιουργία μίας σειράς μυθιστορημάτων Επιστημονικής Φαντασίας προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα.
Το μυθιστόρημα με τίτλο «Η Νηρηίδα, η Θλιμμένη Πριγκίπισσα» ήρθε στα όνειρά του εντελώς απρόοπτα και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ανάτυπο.
Το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μωβ. Το Χρώμα της Λύπης» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ζενίθ.
Ήρωες στη ζωή του υπήρξαν και θα είναι για πάντα η μητέρα του και ο αδελφός του.