Οφθαλμός Αντί Οφθαλμού - Μηνάς Τσαμπάνης

Οφθαλμός Αντί Οφθαλμού

Μηνάς Τσαμπάνης



Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Λένε ότι η καλοσύνη φέρνει καλοσύνη.
Τι θα συμβεί όμως όταν το ίδιο θα ισχύσει και για τη κακία; Τι θα συμβεί όταν η δίψα για εκδίκηση και η πικρία καταλάβουν το λογισμό, καταφέρουν να υπερισχύσουν και να καταργήσουν κάθε μέτρο και σταθμό ηθικής; Τι θα συμβεί όταν το σκοτάδι της ψυχής καταφέρει να βγει νικητής;
Αυτό θα ανακαλύψουν η Λίζα και ο μικρός Τζόναθαν όταν τολμήσουν να χτυπήσουν τη πόρτα της οικίας Μπράξτον ένα παγωμένο χειμωνιάτικο βράδυ.

Οι εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και ο Μηνάς Τσαμπάνης σας παρουσιάζουν μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή.
Και ποιος μπορεί να ξέρει; Ίσως να είναι αληθινή.


Ο συγγραφέας:

Ο Μηνάς Τσαμπάνης ζει στο Γέρακα Αττικής. Εργάζεται σαν Νοσηλευτής σε γνωστό νοσηλευτικό ίδρυμα των Αθηνών καθώς επίσης προσφέρει σε ασθενείς νοσηλεία κατ’ οίκων.
Από μικρός λατρεύει τα κόμικς με υπέρ ήρωες και τα λογοτεχνικά είδη της Επιστημονικής Φαντασίας, του Τρόμου και του αισθηματικού δράματος καθώς και τα μάνγκα. Είναι ερασιτέχνης σκιτσογράφος, αυτοδίδακτος. Επίσης γράφει στίχους για λαϊκά τραγούδια.
Σαν συγγραφέας έχει κυκλοφορήσει το μυθιστορήματα Η Θλιμμένη Πριγκίπισσα των Ωκεανών και Ο Κόκκινος Μαχητής της Γης από τις Εκδόσεις Ανάτυπο και το ψυχολογικό θρίλερ Μοβ Το Χρώμα της Λύπης από τις Εκδόσεις Ζενίθ. Επίσης συμμετέχει σε πολλές συλλογές διηγημάτων από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, Πηγή, Allbooks και Ηλιαχτίδες.