Παρουσίαση Βιβλίου - Ανάσες Αγάπης

Διηγηματικές ιστορίες αγάπης …ιστορίες που θα μας εκπλήξουν …που θα μας γοητεύσουν …που θα μας κάνουν να ποθήσουμε να ζήσουμε και εμείς μια …
Εραστές που προσπάθησαν να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον, που αγγίχτηκαν σαν τους πρωτόπλαστους, που ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν και να κατακτηθούν.
Ιστορίες αγάπης …ανάσες βαθιές που δίνουν ζωντάνια στη ζωή και στην καρδιά.


Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι που με τα χρόνια χάθηκαν μες στη σχέση τους και άρχισαν να τους πνίγει η καθημερινότητα και χρειάζεται να πάρουν ανάσα...

Από πενήντα γρήγορες Ανάσες Αγάπης αποτελείται το βιβλίο της συγγραφέως Αναστασίας Γεωργακοπούλου.Μια συλλογή ιστοριών που αποτελείται από πρωταγωνιστές της διπλανής πόρτας.

Ο έρωτας είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και η συγγραφέας, μέσα από απλό λόγο μας τον δίνει απλόχερα σε κάθε ιστορία. Ένα βιβλίο που σίγουρα οι λάτρεις του είδους θα αγαπήσουν και θα τους κρατήσει ευχάριστη συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα ή και το καλοκαίρι άμα θέλουν να αναζητήσουν τον έρωτα.

Αν και πιστεύω ότι αρκετές από τις ιστορίες θα μπορούσαν να γίνουν όμορφα μυθιστορήματα, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι παρόλο που είναι μικρές ανάσες νιώθω ότι έχω να κάνω με ολοκληρωμένες αυθόρμητες ιστορίες. 
 
Ελένη Ζερβοπούλου