Οι Ξεχωριστοί - Λάχεσις (Κεφάλαιο 7) [18+]

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος ανέβαινε τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στον πρώτο όροφο. Κρατούσε μια μεγάλη κούπα με καυτό τσάι στο ένα χέρι και ένα μπολ γεμάτο παγάκια στο άλλο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο κοντοστάθηκε μαγεμένος από το απίστευτο θέαμα, που εκτυλισσόταν επάνω στο διπλό στρογγυλό κρεβάτι. Οι δύο φίλες, δύο πανέμορφα –με διαφορετικό τρόπο– πλάσματα φιλιόντουσαν και χάιδευαν η μία την άλλη. Η λεπτή φιγούρα της Γιάννας είχε κυριολεκτικά χαθεί μες στην αγκαλιά της Ελβίρας και φιλούσε παθιασμένα τα μεγάλα στητά στήθη της. Το χέρι της είχε εξαφανιστεί ανάμεσα στα ατελείωτα πόδια της εντυπωσιακής θεάς και έτριβε με πάθος την κλειτορίδα της, κάνοντάς τη να βογκάει από ηδονή, όταν προλάβαινε να ανασάνει.

Μόλις η Γιάννα είδε τον Γιώργο –και τι κρατούσε στα χέρια του– κατάλαβε αμέσως τι ήθελε να κάνουν. Αλίμονο αν οι Ξεχωριστοί χρειάζονταν να συνεννοηθούν, πριν κάνουν οτιδήποτε στο σεξ. Η βασική αρχή –όλα να γίνονται ή να φαίνονται αυθόρμητα–, έβρισκε στους δύο εραστές τρεις μέρες τώρα την τέλεια εφαρμογή. Η Γιάννα σηκώθηκε από την αγκαλιά της Ελβίρας, αφήνοντάς την ξαπλωμένη ανάσκελα και, αφού της έδεσε τα μάτια με ένα μεγάλο κομμάτι σατέν φόδρας –που έβγαλε από το κομοδίνο της–, πλησίασε τον Γιώργο χαμογελώντας πονηρά.

«Ζέστη ή κρύο προτιμάς, τρέλα μου;» τη ρώτησε εκείνος χαμηλόφωνα, όταν έφτασε κοντά του.

«Το κρύο, φυσικά. Ταιριάζει και με τα χρώματά μου άλλωστε!» του απάντησε εκείνη αμέσως δείχνοντάς του τα κατάξανθα μαλλιά και τα μάτια της.

Οι δύο Ξεχωριστοί πλησίασαν την ξαπλωμένη και ήδη ερεθισμένη από την προσμονή Ελβίρα. Ο Γιώργος έβαλε μια μικρή ποσότητα καυτού τσαγιού στο στόμα του και τη κράτησε εκεί για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε η γλώσσα, τα χείλη και η ανάσα του να πάρουν τη θερμοκρασία του ροφήματος.

Η Γιάννα έκανε το ίδιο, αλλά ανάποδα, βάζοντας ένα παγάκι στο στόμα της, ενώ έτριβε ένα άλλο παγάκι στα χέρια της, φτιάχνοντας μικρές δροσερές σταγόνες. Κοιτάχτηκαν στα μάτια και ακούμπησαν ταυτόχρονα τη γλώσσα τους στον λαιμό της Ελβίρας από αντίθετες πλευρές. Η Γιάννα άφηνε σταγόνες να φεύγουν από τα χέρια της και να στάζουν αργά πάνω στο κορμί της φίλης της, προκαλώντας ανατριχίλα. Η Ελβίρα τινάχτηκε σαν να την τσίμπησε φίδι βγάζοντας μια κραυγή έκπληξης και ηδονής. Ήξερε ότι έκανε έρωτα με ένα ζευγάρι Ξεχωριστών, μόλις τώρα όμως είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει αυτό. Και της άρεσε. Το σενάριο με τις αντίθετες αισθήσεις την είχε κιόλας κερδίσει. Η καυτή ανάσα του Γιώργου και η παγωμένη γλώσσα της Γιάννας δημιουργούσαν ρίγη σε ολόκληρο το κορμί της. Μέσα της ευχόταν να μην τελείωνε ποτέ αυτή η πρωτόγνωρη αίσθηση.

Οι δύο εραστές της είχαν φτάσει ταυτόχρονα στα χείλη της και ρουφούσαν λαίμαργα τη γλώσσα της σε ένα παιχνίδι ζεστού-κρύου. Τα χέρια τους χάιδευαν –εξερευνώντας ο καθένας τους το δικό του μισό– το κορμί της. Έπειτα ακολουθούσαν οι γλώσσες τους, που τώρα είχαν αρχίσει να διατρέχουν ταυτόχρονα κάθε πόντο του κορμού της κατεβαίνοντας. Σταματούσαν μόνο για να αναπληρώσουν τις ποσότητες τσαγιού και πάγου αντίστοιχα στο στόμα τους και συνέχιζαν το έκφυλο και βασανιστικό παιχνίδι τους. Η Ελβίρα ήδη έκανε προσπάθειες, για να μην ουρλιάξει από την ανυπόφορα όμορφη μεικτή αίσθηση και προσπαθούσε να συγκεντρωθεί και να βρει ρυθμό στην καρδιά και στην ανάσα της. Οι όποιες αναστολές της εξαφανίστηκαν και με μια ανυπόμονη κίνηση πέταξε το ύφασμα που κάλυπτε τα μάτια της. Ήθελε να βλέπει. Και δεν απογοητεύτηκε από το θέαμα. Καθένας από τους δύο εραστές της ασχολιόταν με ένα από τα στήθη της. Αισθανόταν τη μια θηλή της να καίγεται στην καυτή κόλαση του στόματος και της γλώσσας του Γιώργου, ενώ η άλλη πάγωνε στο χέρι και στο στόμα της Γιάννας.

Παίζοντας έτσι κατέβηκαν σιγά σιγά στην κοιλιά της. Η Γιάννα άφηνε παγωμένες σταγόνες να στάζουν επάνω της, τις οποίες ρουφούσε με την καυτή του γλώσσα ο Γιώργος. Μετά γινόταν το ανάποδο με το καυτό τσάι από το στόμα του Γιώργου. Η Ελβίρα, τρελαμένη από πόθο, αφέθηκε πλήρως στη διάθεση του ζευγαριού που της έκανε έρωτα. Η μεθυστική ζαλάδα της ηδονής, που είχε κυριεύσει το μυαλό της, την έκανε να μουρμουρίζει ανυπόμονα, ζητώντας τους να φτάσουν στην κλειτορίδα της γρηγορότερα. Με τα χέρια της έσπρωχνε τα κεφάλια τους προς το κέντρο της ηδονής της.

Όταν επιτέλους έφτασαν εκεί, η Ελβίρα άνοιξε χαλαρά τα μακριά πόδια της, για να τους δώσει όσο περισσότερο χώρο ανάμεσά τους μπορούσε. Το Ξεχωριστό ζευγάρι κοιτάχτηκε στα μάτια, χωρίς για άλλη μια φορά να χρειαστεί να μιλήσουν. Η Γιάννα απλώς του χαμογέλασε πρόστυχα. Έπειτα πήρε ένα καινούργιο παγάκι από το μπολ και –όταν ο Γιώργος έβαλε τσάι στο στόμα του και ετοιμάστηκε– το ακούμπησε στην κλειτορίδα της Ελβίρας απροειδοποίητα. Ένα σπαρακτικό επιφώνημα, που διακόπηκε αμέσως, ήταν η αντίδρασή της στην κίνηση της Γιάννας. Ο Γιώργος έσπευσε να ζεστάνει την παγωμένη γλωσσίδα ηδονής με τα καυτά από το τσάι χείλη του. Η Ελβίρα τούς κοίταζε ζαλισμένη. Οι κραυγές ηδονής της –ακολουθούμενες από ακατάληπτες, στο μεγαλύτερο μέρος τους, βρισιές– κάθε φορά που η καυτή γλώσσα του Γιώργου μάλωνε επάνω στην κλειτορίδα της με το παγωμένο χέρι της Γιάννας, ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Και φυσικά έφταναν μέχρι την κουζίνα στο ισόγειο.

«Τι διάολο... Τη σφάζουν και κάνει έτσι; Και ο Γιώργος τι το ήθελε το τσάι καλοκαιριάτικα!» αναρωτήθηκε φωναχτά με αφέλεια η Κατερίνα ακούγοντάς την.

Τρεις μέρες τώρα είχε συνηθίσει να ακούει βογκητά ηδονής από την κυρία της, αλλά αυτό που άκουγε τώρα ήταν κάτι άλλο, κάτι απόκοσμο. Και πολύ πολύ ερεθιστικό για τη μικρή βοηθό.

Να πάω να δω τι της κάνουν; αναρωτιόταν, αλλά δεν το αποφάσιζε.

Ο όρος της Γιάννας ήταν να μην ενοχλεί για κανέναν λόγο –σε τέτοιες περιπτώσεις– και τον είχε δεχτεί από την αρχή.

Το ζευγάρι ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει να παίζει με το θύμα του. Είχε έρθει η ώρα για το άγγιγμα του… Μίδα! Η φίλη της θα βίωνε την ομορφότερη αίσθηση που είχε νιώσει ποτέ. Η Γιάννα σηκώθηκε από τα πόδια της Ελβίρας και έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον Γιώργο δίπλα της.

«Εμείς θα τα πούμε σε λίγο, καύλα μου γλυκιά!» του ψιθύρισε με πάθος δαγκώνοντας τα χείλη του βίαια.

Τον άφησε και πήγε πίσω από τη φίλη της, στην κορυφή του κρεβατιού. Έφτιαξε τα μαξιλάρια, κάθισε αναπαυτικά και μετά πήρε την Ελβίρα στην αγκαλιά της. Η πλάτη της Ελβίρας ακούμπησε απαλά στο στήθος της φίλης της. Το κεφάλι της αφέθηκε χαλαρό στον δεξί της ώμο και προς τα πίσω, λόγω της διαφοράς ύψους. Η Γιάννα πέρασε τα πόδια της δεξιά και αριστερά από αυτά της ψηλής και τα κλείδωσε σε διάσταση με τις γάμπες της στους μηρούς της.

Τρία... και ένα έδειξε με τα χέρια της η Γιάννα χωρίς να βγάλει ήχο από το στόμα της. Η Ελβίρα θα αισθανόταν πολύ πιο όμορφα, αν δεν ήξερε τι την περίμενε. Ο Γιώργος χαμογέλασε και κατέβηκε ξανά ανάμεσα στα πόδια της Ελβίρας. Η Γιάννα τον κοίταζε να γλείφει τη φίλη της, ενώ εκείνη της χάιδευε τα μαλλιά –δίνοντάς της απαλά φιλιά στον λαιμό– ερεθισμένη και εκείνη από το θέαμα. Αισθανόταν ήδη πολύ υγρή και ας μην είχαν καν ξεκινήσει ακόμη.

Μέχρι να τελειώσουμε με την Ελβίρα, να αναλάβεις και εμένα, θα έχω πεθάνει από καύλα, μωρό μου! σκέφτηκε καθώς τον κοίταζε.

Μόλις είδε τον Γιώργο να ετοιμάζεται να βάλει σιγά σιγά τα δάχτυλά του μες στον κόλπο της φίλης της, έσφιξε τις γάμπες της περισσότερο. Περιόρισε έτσι τελείως τυχόν επικίνδυνες κινήσεις των μακριών ποδιών της Ελβίρας. Ήθελε να συγκρατήσει τους σπασμούς και τα τινάγματα, που θα προκαλούσαν στο σώμα της τα τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού του Γιώργου, που τώρα πια έκαναν βίαιο έρωτα μέσα της.

«Δεν... δεν αντέχω άλλο, με τρελαίνει!» η Ελβίρα, πασχίζοντας να ελευθερωθεί.

Η Γιάννα επιστράτευσε όλη της τη δύναμη, για να καταφέρει να τη συγκρατήσει.

«Ηρέμησε, καρδιά μου, ηρέμησε και απόλαυσέ το! Άνοιξε τα μάτια σου να βλέπεις τι σου κάνει» της ψιθύρισε στο αυτί δαγκώνοντάς το ελαφρά.

Ο Γιώργος απολάμβανε τις κραυγές, τα τινάγματα και τις αντιδράσεις της όμορφης ερωμένης του. Ο αντίχειράς του έτριβε απαλά το κάτω μέρος της κλειτορίδας της, ενώ με τη γλώσσα του της έκανε στοματικό. Και όλα αυτά ταυτόχρονα.

«Δεν μπορώ... Δεν... το αντέχω... Δεν έχω ξανανιώσει έτσι! Είναι υπέροχο!» μουρμούρισε η Ελβίρα πλημμυρισμένη από ηδονή.

Η Γιάννα την άκουσε και χαμογέλασε ευτυχισμένη. Αυτό ακριβώς ήθελε και εκείνη σε όλη της τη ζωή. Αυτό ακριβώς ήθελαν όλοι οι Ξεχωριστοί: Να δίνουν στους άλλους ευτυχία.

Το δεξί χέρι του Γιώργου γλίστρησε στη σακούλα που είχε αφήσει στα δεξιά δίπλα στο κρεβάτι. Βούτηξε το δεξί μεσαίο του δάχτυλο στο βαζάκι με τη φαρμακευτική βαζελίνη, που είχε ανοίξει από πριν. Προσεκτικά, με αργές κινήσεις, ακούμπησε το δάχτυλό του στη στενή είσοδο των γλουτών της Ελβίρας και άρχισε να κάνει κυκλικό μασάζ. Έπειτα έβαζε πού και πού μέσα αργά την πρώτη φάλαγγα και την ξαναέβγαζε τρυφερά.

Όλη αυτήν την ώρα, τα τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού συνέχιζαν να κάνουν έρωτα στον κόλπο της με εναλλασσόμενο ρυθμό και η γλώσσα του δεν είχε σταματήσει να γλείφει κυκλικά την κλειτορίδα της. Η Ελβίρα άνοιξε διάπλατα τα μάτια της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που ένιωθε.

«Τι κάνει, Γιάννα μου! Όχι... όχι από εκεί, δεν πρέπει... Δεν κάνει!» διαμαρτυρόταν χλιαρά στη Γιάννα, χωρίς όμως να τραβιέται από τα δάχτυλά του.

«Δεν αισθάνεσαι όμορφα, μωρό μου; Πονάς;» τη ρώτησε εκείνη τρυφερά.

«Όχι... Αισθάνομαι… Δεν ξέρω... Αλλιώς... Παράξενα».

«Όμορφα παράξενα ή άσχημα, αστεράκι μου;» την ξαναρώτησε η Γιάννα, ψιθυρίζοντας με βραχνή φωνή.

«Όμορφα... πολύ όμορφα, αλλά δεν πρέπει!» απάντησε η Ελβίρα διακόπτοντας τις λέξεις της από επαναλαμβανόμενα βογκητά ηδονής.

«Δεν υπάρχει “δεν πρέπει” στο σεξ, γλυκιά μου. Όχι γιατί πονάω, ναι. Όχι γιατί δεν πρέπει, όμως, είναι μαλακία» της είπε λίγο πιο αυστηρά. «Χαλάρωσε, μωρό μου, μη σφίγγεσαι – γιατί τότε θα πονέσεις. Συγκεντρώσου στο τι αισθάνεσαι και ξέχνα το πού! Εκτός αν νιώσεις άσχημα ή πονέσεις. Τότε μας το λες και σταματάνε όλα αμέσως!»

Η απαλή φωνή της Γιάννας στο αυτί της ηρεμούσε σιγά σιγά την Ελβίρα, που τώρα πια είχε αρχίσει να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Ο Γιώργος έβαλε το δεξί μεσαίο του δάχτυλο –με όλο το μήκος του– μέσα της και το γύρισε απαλά. Το λαχάνιασμα της Ελβίρας, που ακολούθησε την κίνησή του, έμοιαζε με αυτό της εγκύου την ώρα που γεννούσε. Ένα συνεχόμενο ηδονικό επιφώνημα, με συχνές αλλαγές οκτάβων, ξεκίνησε να βγαίνει από το στεγνό λαρύγγι της.

Η Ελβίρα δε συγκρατιόταν πια με τίποτα. Είχε σηκώσει το κορμί της σε γέφυρα και μούγκριζε άγρια, βρίζοντας χωρίς να ξέρει καν τι έλεγε. Όταν έμπαιναν τα τρία δάχτυλα μέσα της, ο Γιώργος έβγαζε εκείνο στον γλουτό της και ανάποδα. Τώρα ο ρυθμός σιγά σιγά και προσεκτικά αυξανόταν. Μια άγαρμπη κίνηση εδώ και ο πόνος θα έδιωχνε απότομα κάθε ηδονή!

Η Ελβίρα άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε χαμηλά. Το θέαμα την έκανε να ουρλιάξει σαν να τη μαχαίρωνε η ηδονή. Τέσσερα δάχτυλα και μια γλώσσα ταλαιπωρούσαν ηδονικά το κορμί της και εκείνη προσπαθούσε ανεπιτυχώς να το αντέξει. Ο Γιώργος σταμάτησε και άρχισε να βάζει και να βγάζει τα τέσσερα δάχτυλά του ταυτόχρονα και στις δύο εισόδους.

Οι κραυγές ηδονής της όμορφης θεάς αντηχούσαν σε όλο το σπίτι με αντίλαλο. Ευτυχώς που η έπαυλη περιστοιχιζόταν από μεγάλο κήπο ολόγυρα. Κανείς περαστικός δεν μπορούσε να ακούσει τις κραυγές, τις βρισιές και τα παρακάλια της για περισσότερη ηδονή. Ευτυχώς γιατί θα καλούσε σίγουρα περιπολικό πιστεύοντας πως μέσα γινόταν έγκλημα.

«Πονάς, κούκλα μου, να σταματήσω;» τη ρώτησε ο Γιώργος ανήσυχος από τις αντιδράσεις της.

«Είσαι τρελός; Θα σε γαμήσω, αν σταματήσεις, γαμημένο κωλόπαιδο... Συνέχισε... Με πεθαίνεις... Μη σταματάς!» απάντησε η Ελβίρα κοιτώντας τον άγρια, χωρίς να σταματήσει ταυτόχρονα να βογκάει.

Η δύναμη της Γιάννας είχε φτάσει πια στα όριά της.

«Κάν’ το, αγάπη μου... Τελείωσέ τη. Θα μας σκοτώσει και τους δύο με τις ποδάρες της, αν συνεχίσει να χτυπιέται έτσι!» του φώναξε η Γιάννα πίσω της.

Είχε κουραστεί πολύ και είχε ιδρώσει ολόκληρη στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την πανύψηλη και δέκα κιλά βαρύτερη φίλη της. Ο Γιώργος τής χαμογέλασε με κατανόηση.

«Θα προσπαθήσω, αν και δεν υπόσχομαι τίποτα» απάντησε αστειευόμενος.

Το βλέμμα τέλειωνε-δεν-αντέχω-άλλο της Γιάννας τον έκανε να συγκεντρωθεί στον σκοπό του.

Απομάκρυνε τη γλώσσα του από τη κλειτορίδα της Ελβίρας, την άφησε να ηρεμήσει και γύρισε τα αριστερά δάχτυλα –που ήταν τόση ώρα μέσα της– προς τα επάνω ψάχνοντας το σημείο G. Ταυτόχρονα με τον αντίχειρά του έκανε απαλό αλλά εντατικό μασάζ στην περιοχή του U ανάμεσα στην είσοδο του κόλπου και την ουρήθρα της Ελβίρας. Η Ελβίρα σταμάτησε απότομα να ουρλιάζει, έμεινε ήρεμη και απλώς μούγκριζε βαθιά περιμένοντας το ξέσπασμα της έντασης που ένιωθε ότι ερχόταν.

Ξαφνικά η όποια επαφή της με το περιβάλλον χάθηκε σε ένα πρωτόγνωρο κύμα απίστευτης και αφόρητης ηδονής. Ταυτόχρονα, θολά –σαν σε όνειρο– είδε έναν πίδακα αδιευκρίνιστου για εκείνη υγρού να ξεπηδάει από τον κόλπο της και να περνάει πάνω από τον ώμο του Γιώργου. Η Γιάννα την άφησε από την αγκαλιά της, φοβούμενη τα ανεξέλεγκτα άκρα της Ελβίρας, που συνέχιζε να σπαρταράει για ώρα τελειώνοντας πρωτόγνωρα. Τα υγρά της ηδονής, που εκτόξευε, είχαν ήδη ποτίσει τα σεντόνια και το στρώμα από κάτω τους. Ο Γιώργος είχε καθίσει στην άκρη του κρεβατιού, μαγεμένος από το καταπληκτικό θέαμα των πιδάκων ηδονής της Ελβίρας.

«Τι...Τι ήταν αυτό, μωρό μου; Κατούρησα; Συγγνώμη!» Ήταν τα πρώτα λόγια της Ελβίρας, όταν κατάφερε να μιλήσει.

Ο Γιώργος τής κοίταξε και έσκασε στα γέλια.

«Τρελάθηκες; Όχι, χαρά μου, φυσικά και δεν ήταν ούρα αυτά. Απλά είσαι περισσότερο ερωτική από ό,τι νόμιζες τελικά. Πολύ περισσότερο!» της απάντησε γελαστά.

Έβαλε στο δάχτυλό του λίγο από το υγρό και της το έδειξε.

«Μοιάζουν με ούρα; Τα ούρα δεν είναι σαν αραιή ζελατίνη, σαν πολύ αραιωμένο αντρικό σπέρμα! Μυρίζει σαν ούρα; Αυτό, μωρό μου, είναι το περιβόητο squirting. Ο όρος αυτός, δυστυχώς, χρησιμοποιείται και στις ταινίες πορνό και είναι και η αιτία που πολλοί νομίζουν πως η γυναικεία εκσπερμάτιση δεν υφίσταται και πως είναι κατούρημα.

»Η αλήθεια είναι πως –όπως και στον άντρα– βγαίνει από την ίδια δίοδο με τα ούρα, χωρίς όμως να έχει καμιά απολύτως σχέση μ’ αυτά» της απάντησε ο Γιώργος και τη φίλησε απαλά.

«Παρεμπιπτόντως, μιας και δεν μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό. Α... Και μια όμορφη παρενέργεια. Τώρα που ο εγκέφαλός σου έμαθε και αποθήκευσε τη σοκαριστική γι’ αυτόν νέα αίσθηση, θα τη ζητάει συχνότερα και συχνότερα. Μάλλον από εδώ και πέρα θα είσαι πιο υγρή, πιο έτοιμη για σεξ!» της είπε γελαστός ο Γιώργος και ετοιμάστηκε να σηκωθεί.

«Ήταν πολύ όμορφο ό,τι ένιωσα και απλώς δεν ήθελα να χαλάσει στο τέλος… Ναι, δεν το είχα ξαναδεί» απάντησε η Ελβίρα με παραπονεμένο ύφος, σαν να τη μάλωναν, που δεν ήξερε για το squirting.

«Αυτό είναι όλο, συγγνώμη... Θα είμαι καλή μαθήτρια από εδώ και πέρα, σ’ το υπόσχομαι!» Η Ελβίρα τον αγκάλιασε τρυφερά και αναζήτησε επιτακτικά με τη γλώσσα της τη δική του.

Ήταν ένα τρυφερό παθιασμένο φιλί ευγνωμοσύνης για ό,τι την είχε κάνει να νιώσει.

«Και ακόμη δεν είδες τίποτα, μωρό μου. Τώρα που μάθαμε ότι το κάνεις, θα το εκπαιδεύσουμε, θα δεις. Έχεις ακούσει πολλές να έχουν χύσει άντρα στο πρόσωπο με τον οργασμό τους; Εσύ, λοιπόν, αντίθετα με πολλές άλλες, μπορείς να το κάνεις αν θέλεις. Είσαι από τις τυχερές» της απάντησε η Γιάννα και σηκώθηκε.

«Κάνε μου μια χάρη. Αν είναι να ξανασυναντηθούμε ερωτικά, μπες στο ίντερνετ και ψάξε γυναικεία εκσπερμάτιση, γυναικείος προστάτης, σημείο U, ακόμα και squirting, και διάβασε τα άρθρα» της πρότεινε στο τέλος και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο.

Ένα ντους μετά από τόση ώρα κοντινής επαφής ήταν απαραίτητο.

«Τι κάνεις εκεί, Γιάννα μου; Εσύ μαζεύεις τα σεντόνια; Φώναξε την Κατερίνα!» είπε η Ελβίρα βλέποντας τη Γιάννα να ξεστρώνει το κρεβάτι και να προσπαθεί να γυρίσει το στρώμα ανάποδα προσωρινά μέχρι να αγοράσει άλλο.

Τώρα που ήξερε το χάρισμα της φίλης της, θα φρόντιζε να στρώνει ένα πλαστικό κάλυμμα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζει στρώμα κάθε φορά που εκείνη τελείωνε. Για την ώρα όμως μόνο αυτό μπορούσε να κάνει.

«Η μικρή είναι για να βοηθάει, δεν είναι για να πιάνει ποτισμένα από οργασμούς σεντόνια και στρώματα. Βοήθησέ με, λοιπόν, ψηλομύτα μου, και άσε τις σνομπ μαλακίες, μη σε πάρει και σε σηκώσει!» της απάντησε η Γιάννα γελώντας.

Η Ελβίρα έκανε έναν μορφασμό που σήμαινε: ΟΚ, μαλακία είπα και έπιασε την άλλη άκρη του σεντονιού για να τη βοηθήσει. Ταυτόχρονα την κοίταξε δαγκώνοντας τα χείλη της αμήχανα.

«Γιάννα μου; Αν σου πω ότι άλλαξα γνώμη... Μετά από αυτό που έγινε και ένιωσα... Και... θέλω να συνεχίσω. Θέλω να κάνω έρωτα μαζί του. Θα με πεις τρελή;» τη ρώτησε δειλά, περιμένοντας καταιγίδα από τη φίλη της.

Η Γιάννα χαμογέλασε. Αυτό το περίμενε. Τώρα θα ολοκλήρωνε και εκείνη τη θεραπεία του σνομπισμού της φίλης της. Τη θεραπεία που είχε ξεκινήσει ο Γιώργος με τα δάχτυλά του στο κωλαράκι της.

«Θέλεις να συνεχίσουμε, ε; Μμ... Άλλο όμως είχαμε συμφωνήσει μαζί του. Μη ρωτάς εμένα, λοιπόν, ρώτα τον ίδιο. Το θέμα είναι άλλο. Αν δε θέλει –­­μιας και εσύ αρνήθηκες από την αρχή– αν σου πει όχι... Τι θα κάνεις για να τον πείσεις –για να τον αποπλανήσεις μάλλον καλύτερα–, όμορφή μου γυναίκα;» τη ρώτησε κοιτώντας τη διερευνητικά.

«Δεν κατάλαβες! Να πει όχι... Σε εμένα; Δε νομίζω, Γιάννα μου. Δεν είδες με τι πάθος μού έκανε ό,τι έκανε; Του αρέσω πολύ!» απάντησε η Ελβίρα όλο ύφος.

Η Γιάννα αναστέναξε.

Εσύ δεν κατάλαβες... Δεν κατάλαβες τι είναι ο Γιώργος, αλλά είσαι τυχερή. Θα μάθεις! σκέφτηκε η Γιάννα, αλλά δεν είπε τίποτα.

«Ωραία, λοιπόν. Πήγαινε βρες τον. Θα κάνει μπάνιο και θα πάει στην πισίνα να αράξει μέχρι να έρθει μια άλλη κοπέλα που έχω ενημερώσει. Βλέπεις δεν ήξερα αν θα θέλεις καν να το κάνεις και κάλεσα και τη Στέλλα. Την ξέρεις… Η όμορφη μελαχρινή με τα σπαστά μαλλιά στις επιδείξεις μου».

«Αυτή είναι...» Η Ελβίρα δεν τελείωσε τη φράση της, αλλά το ύφος της φώναζε το τι εννοούσε.

«Συνοδός... Πόρνη... Και μάλιστα πολυτελείας! Αυτό δε θες να πεις, Ελβιράκι; Πες το! Ούτε να το πεις δεν μπορείς, ηθικό μου κάθαρμα; Για να τελειώνουμε... Είναι καλό κορίτσι, πιο καλό από κάτι άλλες που κάνουν τις ηθικές και κρυφά κάνουν αίσχη προκαλώντας κακό σε άλλους!» της απάντησε αυστηρά και συνέχισε. «Πήγαινε, λοιπόν, αλλά σε προειδοποιώ: το υφάκι “Είμαι η Ελβίρα και γαμάω και δέρνω” δεν πιάνει σ’ αυτόν· παίρνει ανάποδες. Άλλαξε στυλ» ολοκλήρωσε.

Η Ελβίρα φάνηκε να το ξανασκέφτεται.

«Και τι άλλο να κάνω; Αυτή είμαι» απάντησε η Ελβίρα αμήχανα.

«Δεν είσαι αυτή, κούκλα μου. Έτσι σε έκαναν η δημοσιότητα και οι τίτλοι. Εγώ θέλω την Ελβίρα που ήσουν στα δεκαεφτά σου. Θέλω το θηλυκό που έβγαζες τότε για να αποπλανήσεις ένα αγόρι. Seduction, Ελβίρα μου... D.D.D.S.! Θυμάσαι τίποτα από αυτά που λέγαμε; Η αποπλάνηση είναι τέχνη. Υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες που είναι τελείως αντιερωτικές και δεν ξέρουν γιατί. Έχετε ξεχάσει την πιο βασική τέχνη. Έχετε συνηθίσει να επιτίθεστε στους άντρες αντί να τους αποπλανείτε. Αν η κλειτορίδα σας ήταν πιο μεγάλη θα τους πηδούσατε κιόλας! Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν για εσάς είναι το πόσο δυναμικές και ανεξάρτητες είστε. Αν ήταν ο διευθυντής ή ο συνάδελφος και ανταγωνιστής σου σε εταιρεία, θα ήταν καλό να το μάθαινε αυτό. Εκεί, ναι. Στο σεξ όμως, η αφέντρα είναι μόνο ένας από τους πολλούς ρόλους που θα παίξεις με τον σύντροφό σου και τίποτα άλλο.

»Το ενενήντα τοις εκατό του σεξ είναι όλα τα υπόλοιπα πλην της διείσδυσης. Είναι η αποπλάνηση, ο ερωτισμός, η ακραία διέγερση των αισθήσεων. Η διείσδυση είναι το λιγότερο σημαντικό και εσείς το έχετε αναγάγει σε πρωτεύον. Σας έχουν παρασύρει οι άντρες σ’ αυτό το αδιέξοδο και δεν ευχαριστιέται πια κανείς από τους δύο πραγματικά το σεξ. Πρέπει να ξαναγίνετε γυναίκες, να μιλάτε σαν γυναίκες και να φέρεστε σαν τα ανώτερα πλάσματα που είστε. Αντί να ανεβάζετε τους άντρες στο επίπεδό μας, κατεβαίνετε εσείς να τους συναντήσετε στη μέση. Στη μετριότητα.

»Και για να τελειώνουμε. Αν δε δω μια Ελβίρα που να είναι τόσο ερωτική, που να ερεθίσει ακόμα και εμένα που είμαι γυναίκα, δε θα το αφήσω να γίνει. Και ναι να σου πει ναι ο Γιώργος, θα το σταματήσω εγώ!» κατέληξε η Γιάννα ελαφρώς εκνευρισμένη.

Η Ελβίρα δε μίλησε· κατάλαβε τι της έλεγε η Γιάννα και απλώς χαμογέλασε. Ναι... Αυτό μπορούσε να το κάνει. Αποπλάνηση, λοιπόν!

«Ωραία, μωρό μου, θέλεις να καυλώσω ακόμα και εσένα, λοιπόν, ε; Θα γίνει! Μπορώ να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε από το στούντιο κάτω; Μακιγιάζ, ρούχα, εσώρουχα... Οτιδήποτε;» τη ρώτησε και φαινόταν από το ύφος της πως είχε ήδη μπει σε seduction mode.

Η Γιάννα το πρόσεξε και χαμογέλασε ευχαριστημένη. Τώρα πια ήταν σίγουρη ότι η φίλη της θα τα κατάφερνε να ξαναγίνει η Λίλιθ, που είχε γνωρίσει στην εφηβεία της, πριν τη δημοσιότητα και το μόντελινγκ.

«Φυσικά, αγάπη μου, δε θα σε στείλω στον πόλεμο χωρίς να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο γυναικείο όπλο θες. Κάνε –και βάλε– ό,τι θες. Το αποτέλεσμα με νοιάζει» της απάντησε η Γιάννα και έφυγε από το δωμάτιο.