Τι να αναμένετε, λοιπόν, στις 4 και 5 Οκτωβρίου: Φυσικά (!) τη νέα μας συλλογή διηγημάτων “The path not taken”, που θα κυκλοφορήσει φρέσκια φρέσκια όπως πάντα στο φεστιβάλ. Λίγες ώρες την έχουμε στα χέρια μας, κι εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα την αποκτήσετε!
Περιττό να πω ότι στη φετινή μας συλλογή συμμετέχουν ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΤΑ συγγραφείς. Τριάντα εφτά! Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν όλοι στην έκθεση, αλλά έχουμε εξαναγκάσει πάρα πολλούς και πολλές να έρθουν στον πάγκο μας (Hall Γ, C277), το Σάββατο στις 6μμ με 8μμ για υπογραφές, αγκαλιές, φωτογραφίες, θελήματα και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ! Be there!
Σέκοντλι, τη νέα ανανεωμένη έκδοση με νέο εξώφυλλο του Book Journal μας, του ΠΡΩΤΟΥ ελληνικού ημερολογίου ανάγνωσης (κάτι άλλα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι απλώς σφετεριστές), η οποία έκδοση χωράει ακριβώς 100 βιβλία (γιατί έχουμε και έναν ελαφρύ ψυχαναγκασμό), έξτρα bingo, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ για τα DNF και διάφορα άλλα παιχνίδια.
Θέρντλι, ανατυπώσαμε όλες τις προηγούμενες συλλογές μας, aka (χρονολογικά): Once Upon a Horror Time, And they lived happily ever after?, There once was a myth, Echoes of a lost time ¬–έχω αναφέρει ότι το Happily έχει πάρει βραβείο καλύτερης συλλογής φαντασίας; Να το ξαναναφέρω. Επίσης να αναφέρω ότι όλες μας οι συλλογές κυκλοφορούν από τον καλύτερο εκδοτικό έβερ, τις εκδόσεις Bookstagram (γιατί θα βρίσκονται κι εκείνοι στον διπλανό πάγκο και νιώθω πως θέλω τη ζωούλα μου για λίγο ακόμα!)
Φήμες λένε πως για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων θα βρείτε hand made special editions των βιβλίων μας με βαμμένο σόκορο (painted edges που λέμε και στο χωριό μου).
Έχω-χάσει-το-μέτρημα-λι, μαζί μας θα είναι και οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, με τα βιβλία: Αίμα από Ασήμι (duh), Ένα μόνο γράμμα (duhhh), Δείπνο Δολοφόνων (duh-duh) και Εγώ είμαι η Νύχτα. Μία από τις φετινές μας εκπλήξεις είναι πολύ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, πολύ BOOKISH και πολύ… τρισδιάστατη! Θα έχουμε μαζί μας μερικές δημιουργίες του 3Dplanet.gr, τις οποίες σίγουρα θα λατρέψετε! Τέλος, δεν θα λείπουν ούτε φέτος οι mystery bags, οι συλλεκτικοί σελιδοδείκτες, τα δωράκια, οι κληρώσεις, οι ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ και τα σφηνάκια από μαγικά ποτά.
ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ; Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου, 10πμ-10μμ στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Ελάτε μαζί μας στην πιο μαγική γιορτή του φανταστικού.