Απόρρητο Κεφάλαιο: Πείραμα 9 (Κεφάλαιο 11) - "Η αρχή του τέλους"

Όταν οι στρατιώτες μπήκαν στις βάσεις τους, ο Walls έδωσε γραπτή εντολή στον συνταγματάρχη Weinger και στον κλώνο του να κάνουν τις βάρδιες μόνο όσοι είχαν υψηλό αξίωμα, ώστε να αποφύγουν την πιθανότητα κάποιος, που ήταν μέσα στο στρατόπεδο, να λιποτακτήσει. Φυσικά είχε πλαστή υπογραφή απο τον στρατηγό Kaufman και με αυτόν τον τρόπο έμενε ήσυχος ο Walls, πως κανένας δε θα έφευγε από εκεί, αν ο ίδιος δεν το ήθελε. Η Christie, ο Henry κι ο James κάθονταν ώρες να καταστρώσουν σχέδιο για το πώς θα μπουν μέσα στο στρατόπεδο και θα σκοτώσουν τον Walls.
Όλα τους τα σχέδια ναυαγούσαν, καθώς έπεφταν πάνω σε εμπόδια. Δεν ήθελαν ο Walls να καταλάβει, ότι ζούσαν, γιατί τότε σίγουρα θα τους σκότωνε ο ίδιος αυτή τη φορά. Έπρεπε να μπουν στην κρυμμένη εγκατάσταση, αλλά κανείς άλλος πέρα από την Christie δε θα μπορούσε να μπει. Έπρεπε να παραστήσει ακόμα μια φορά τη Veronica. Όμως με ποια αφορμή; Ο Walls δεν τη χρειαζόταν. Πώς θα την άφηναν να μπει; Τότε ο James είχε μια ιδέα.
«Θα πούμε στους κλώνους να ψάξουν στον δεύτερο όροφο. Αυτό σίγουρα θα τον εξοργίσει αυτόν τον... Πώς τον λένε;»
«Walls» είπε η Christie.
«Ωραία ιδέα» είπε ο Henry.
«Πάμε αμέσως» πετάχτηκε ο James με ενθουσιασμό.
Ο Henry πήρε τηλέφωνο στον θάλαμο που ήταν ο κλώνος Paul με τους υπόλοιπους. Ο κλώνος Paul άκουσε προσεκτικά το σχέδιο τους και μετά το αποκάλυψε στους φίλους του. Σχεδόν αμέσως άρχισαν να ψάχνουν στον δεύτερο όροφο. Ο Walls βλέποντας τους να ψάχνουν ξανά εκνευρίστηκε και τηλεφώνησε αμέσως στο νούμερο της Veronica. Η Christie απάντησε για ακόμη μια φορά με μουγκρητό.
«Εδώ Walls. Σου έχω τέσσερις στόχους αυτή τη φορά. Μόνο που πρέπει να έρθεις από εδώ σήμερα» είπε. Η Christie μούγκρισε και ο Walls συνέχισε. «Το βράδυ έλα στο γνωστό σημείο, για να κανονίσουμε και την αμοιβή» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.
Όσο κι αν τον παρακαλούσε ο Mac Koi να μην τους σκοτώσει όλους μαζί, ο Walls ήταν αμετάκλητος.
«Πρέπει να φύγουν και οι τέσσερις. Έχουν μέσα τους το "μικρόβιο" της περιέργειας. Θα βρούμε άλλους τέσσερις να τους αντικαταστήσουμε. Ξεκινήστε αμέσως να ψάχνετε» είπε και χτύπησε το χέρι του στο γραφείο εκνευρισμένος.


Δέσποινα Τ.
Μάριος Κ.