Διαγωνισμός Διηγήματος: Παγιδευμένοι


Διαγωνισμός Διηγήματος Moonlight Tales

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό διηγήματος με θέμα «Παγιδευμένοι» από Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 έως Πέμπτη 14 Μαΐου 2020.

  • Για συμμετοχές στον διαγωνισμό απαιτείται ένα αρχείο word, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα προηγουμένως αδημοσίευτο διήγημα έως 3.500 λέξεις οποιουδήποτε είδους και τον τίτλο του, χωρίς αναφορές στο όνομα ή σε ψευδώνυμο του συγγραφέα.
  • Όλες οι αποστολές θα πρέπει να γίνουν στο moonlightales@gmail.com με θέμα e-mail "Διαγωνισμός Διηγήματος: Παγιδευμένοι".
  • Κάθε συγγραφέας μπορεί να λάβει συμμετοχή με μόνο ένα διήγημα γραμμένο εξ' ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Moonlight Tales στο Facebook και έπειτα τα στοιχεία κάθε συγγραφέα θα ζητηθούν μέσω e-mail.
  • Τα καλύτερα διηγήματα, όπως προκύψουν από την κριτική επιτροπή του Moonlight Tales, θα κυκλοφορήσουν σε δωρέαν συλλογικό ebook. Όσα διηγήματα δεν πληρούν τις προυποθέσεις (θέμα, μέγεθος, προθεσμία, ανωνυμία συγγραφέα, ορθότητα συμμετοχής κ.λ.π.) θα αποκλειστούν. 

Οι διαγωνιζόμενοι αναλαμβάνουν την ευθύνη σχετικά με την πατρότητα του διηγήματός τους, ενώ τα πνευματικά δικαιώματα των νικητήριων διηγημάτων παραμένουν στους συγγραφείς και εκχωρούνται μόνο για τη συγκεκριμένη έκδοση στο Moonlight Tales.
Το Moonlight tales διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις ημερομηνίες ή να ματαιώσει τον διαγωνισμό, εφόσον χρειαστεί, ενώ η απόφαση της κριτικής επιτροπής σχετικά με τον αποκλεισμό διηγημάτων και τους νικητές θα είναι οριστική και αμετάκλητη. 
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται και πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Καλή τύχη σε όλους!