Η Αιώνια Μάχη: Η Πτώση

  Η Αιώνια Μάχη: Η Πτώση

Νίκος Καρδαμπίκης

Μυθιστόρημα Φαντασίας





"Η μοίρα μας δεν είναι θέμα ευκαιριών. Είναι θέμα επιλογών. Η μοίρα δεν είναι κάτι, το οποίο περιμένουμε να συμβεί, είναι ένα θέμα που πρέπει να επιτευχθεί".
Γηραιός Τιμεών.
Ένας βασιλιάς-τύραννος. Θέλει τη Δύναμη, για να φέρει το σκοτάδι στη Λέινορ και να γίνει Θεός. Ένας νεαρός πολεμιστής έχει τη Δύναμη, αλλά δεν έχει βρει το σωστό μονοπάτι για το Πεπρωμένο του.
Ο Νικόλας έμαθε να πολεμάει, για να προστατεύει τους συγχωριανούς του από τον άπληστο άρχοντά τους. Οι χρόνιοι πόνοι στην καρδιά του θα αποκαλύψουν, σε μια ύστατη στιγμή, μέσω οράματος, ένα μέρος των επιλογών του για το μέλλον. Ένας άγγελος με το δράκο του προσφέρουν μια επιλογή καθώς και το όπλο για να καταφέρει να βρει το δρόμο του. Η επιλογή του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όταν στα δίχτυα της Δύναμης μπλέκεται και η αγαπημένη του Αρετή. Ο Νικόλας θα βρεθεί παγιδευμένος από ανώτερα σχέδια, που έγιναν για τη ζωή του και την κυριαρχία της Λέινορ, δίχως να του αφήνουν τη δυνατότητα επιλογών. Η Πτώση είναι αναπόφευκτη και εκείνος καλείται να πάρει μια απόφαση. Τη στιγμή, που μια χώρα χρειάζεται την βοήθεια του, θα ακολουθήσει την καρδιά του ή τη λογική;