O Οίκος των Δράκων ΙΙ

 Ο Οίκος των Δράκων ΙΙ

Φαίη

Μυθιστόρημα Φαντασίας 

Η Κίρα και ο Ντέβαν απολαμβάνουν ένα διάλειμμα από τα δράματα των Ντρόγκομιρ ταξιδεύοντας στο βασίλειο του Νιέζντιελ. Όμως τα σύννεφα δεν αργούν να μαζευτούν ξανά πάνω από τον Οίκο τους.

Με την κατάρα να έχει σπάσει και τις δυνάμεις τους να έχουν επιστρέψει, ο Αίρυς ετοιμάζεται να επιτεθεί στο γειτονικό βασίλειο της Νταχάρας. Η Ορόρα δίνει μάχη με τον χρόνο για να τον εμποδίσει και ψάχνει για έναν απρόθυμο σύμμαχο στο πρόσωπο του ξαδέλφου της, Έντγκαρ. Είναι όμως τα μυστικά που κρύβει ο νεαρός άρχοντας αρκετά για να τον πείσουν να εναντιωθεί στον Αίρυς;

Μετά από μήνες άκαρπων προσπαθειών, η Νερίσσα έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της ότι θα ξαναδεί τον Νάριαν. Όταν όμως μαθαίνει για τον Κάσσιαν, έναν εξόριστο μάγο που ίσως να είναι πρόθυμος να κάνει το ξόρκι που χρειάζεται, η Νερίσσα βλέπει σε αυτόν την τελευταία της ελπίδα, για να βοηθήσει τον αδελφό της. Όμως ο Κάσσιαν έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν και η Νερίσσα γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να την προδώσει ανά πάσα στιγμή.

Όσο ο καιρός περνάει και οι άμυνές της αρχίζουν να πέφτουν, η Νερίσσα πρέπει να υπενθυμίσει στον εαυτό της ότι υπάρχει ένα πράγμα που είναι απόλυτα απαγορευμένο να κάνει: να εμπιστευτεί τον Κάσσιαν.