Αίμα από Ασήμι - Αγγελίνα Παπαδημητρίου

 Αίμα από Ασήμι

Αγγελίνα Παπαδημητρίου





Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Ναντίν έχει από μικρή το χάρισμα να κλείνει τα μάτια και να ταξιδεύει με την ψυχή της στον αστρικό κόσμο. Μέχρις ότου, αυτό που ως τώρα τη βοηθούσε να ξεφεύγει από τις δυσκολίες μετατράπηκε σε κίνδυνο για την ίδια της την ύπαρξη. Στο τελευταίο της ταξίδι δεν επιστρέφει στο σώμα της, αλλά ξυπνά σε ένα μέρος ζοφερό, όπου το Σκότος κυριαρχεί και κρύβει πλάσματα βγαλμένα από τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες.


Όμως, εκεί δεν είναι μόνη. Για πρώτη φορά στη ζωή της βρίσκεται μαζί με άλλους αποκομμένους αστρικούς ταξιδευτές, που μοιράζονται το ίδιο χάρισμα. Για πρώτη φορά νιώθει ότι ανήκει κάπου. Και παρ’ όλα αυτά, θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και στους ανθρώπους που αγαπά.


Πρέπει να δαμάσει τις νέες δυνάμεις που έχει αποκτήσει και να βοηθήσει το Φως στην αιώνια μάχη του, παραμένοντας σε έναν κόσμο όπου οι ισορροπίες είναι λεπτές, ενώ ένα και μόνο λάθος αρκεί για να χαθούν τα πάντα.


Η Ναντίν καλείται να επιλέξει ανάμεσα στις δικές της επιθυμίες και στο να βοηθήσει σε μια αρχέγονη μάχη, όσο οι Δαίμονες καραδοκούν στο σκοτάδι, έτοιμοι να την κατασπαράξουν.



Η συγγραφέας:


Η Αγγελίνα Παπαδημητρίου γεννήθηκε λίγο μετά το θερινό ηλιοστάσιο της χρονιάς του 1990 και είναι χαρακτηριστικό παιδί της δεκαετίας της. Λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τη φαντασία και χάνεται μεταξύ βιβλίων, σειρών και παιχνιδιών στρατηγικής ή απόδρασης. Είναι φιλόλογος, επιμελήτρια βιβλίων και πρόσφατα ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στον χώρο της μετάφρασης.

Το 2013 συνδημιούργησε το λογοτεχνικό blog Moonlight Tales, το οποίο διαχειρίζεται μέχρι και σήμερα, για τρία χρόνια δίδασκε δημιουργική γραφή στο εργαστήρι «Scripta Manent», ενώ πλέον εργάζεται ως υπεύθυνη licensing σε εκδοτικό οίκο.

Διηγήματά της περιλαμβάνονται σε συλλογές όπως το Ζόμπι στην Ελλάδα ή το And they lived happily ever after?, αλλά πολλά έργα της υπάρχουν δημοσιευμένα στο Moonlight Tales.

Το Αίμα από Ασήμι είναι το πρώτο βιβλίο τριλογίας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.angelinapapadimitriou.gr