Παρουσίαση Βιβλίου - Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ;

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Ιβάντζελιν Φοξ πίστευε στην αληθινή αγάπη και στο ευτυχισμένο τέλος… έως ότου μαθαίνει ότι ο έρωτας της ζωής της θα παντρευτεί κάποια άλλη.
Θέλοντας απελπισμένα να σταματήσει τον γάμο και να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, η Ιβάντζελιν κάνει μια συμφωνία με τον χαρισματικό αλλά μοχθηρό Πρίγκιπα των Καρδιών. Ως αντάλλαγμα για τη βοήθειά του, της ζητάει τρία φιλιά, τα οποία θα δοθούν όποτε και όπου επιλέξει εκείνος.
Αλλά αφού δίνει το πρώτο φιλί που υποσχέθηκε, η Ιβάντζελιν μαθαίνει ότι τα παζάρια με έναν αθάνατο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι – και ότι ο Πρίγκιπας των Καρδιών θέλει πολύ περισσότερα από εκείνη από όσα είχε δεσμευτεί να κάνει. Έχει σχέδια για την Ιβάντζελιν, σχέδια που θα οδηγήσουν είτε στο πιο ευτυχισμένο τέλος είτε στη μεγαλύτερη τραγωδία…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το βιβλίο εκδόθηκε στα ελληνικά (με το πιο υπέροχο εξώφυλλο του κόσμου - όχι, αγαπητέ αναγνώστη, καμία υπερβολή δεν υπάρχει εδώ). Ξέρω ότι περιμένετε μια παρουσίαση, αλλά αφήστε με να φανγκερλίσω λίγο, να το βγάλω από το σύστημά μου! Η Στέφανι Γκάρμπερ είναι ίσως η αγαπημένη μου συγγραφέας φαντασίας αυτήν τη στιγμή και πραγματικά πρέπει να συγκρατούμαι να μην ξαναπιάσω τα βιβλία της από την αρχή τη στιγμή που τα τελειώνω.

Είμαι εντάξει τώρα, πάμε!

Το "Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά" είναι το πρώτο βιβλίο μιας μάλλον τριλογίας (έχουν εκδοθεί τα πρώτα δύο στα αγγλικά) που ακολουθεί έναν από τους χαρακτήρες της τριλογίας Κάραβαλ, τον Πρίγκιπα των Καρδιών, για τον οποίο όλοι και όλες έχουμε ισχυρά συναισθήματα. Άλλοι τον υπεραγαπούν και άλλοι υπεραγαπούν να τον μισούν. Να ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο ότι αν ξεκινήσετε με αυτήν τη σειρά θα φάτε κάποια σπόιλ για το τέλος του Κάραβαλ. Αν πάλι επιλέξετε να μη διαβάσετε καθόλου το Κάραβαλ, ίσως να σας φανεί αρκετά καινούρια όλη η κοσμοπλασία, αλλά δε θα σας δυσκολέψει στην κατανόηση ή την ανάγνωση. (Προτείνω να τα διαβάσετε όλα γιατί είναι τέλεια, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη).

Η ιστορία ξεκινάει όταν η Ιβάντζελιν Φοξ θέλοντας απελπισμένα να σταματήσει τον γάμο του πρώτου της έρωτα κάνει συμφωνία με τον Πρίγκιπα των Καρδιών, ο οποίος από την αρχή ξεκαθαρίζει πως το να κάνει κανείς συμφωνίες με ισχυρά, αθάνατα όντα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, η Ιβάντζελιν παίρνει το ρίσκο, μην ξέροντας εν τέλει ποιο θα είναι το τίμημα όσων ζήτησε. 

Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, μαγεία, έρωτα και μπόλικο μυστήριο, που συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα καθηλώσει τον αναγνώστη. Με μοναδική γλώσσα, έναν καταπληκτικό αφηγητή, μεγάλες δόσεις μαγείας και ρόμανς, το "Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά" υπόσχεται να σας ταξιδέψει και φυσικά να σας μαγέψει! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλενα Παπαδοπούλου