Παρουσίαση Βιβλίου - Του Ακατάλληλου Το Χάλι… Το Ποδοπάτησα Με Χάρη!


Πώς θα ήταν η ζωή σου αν μέσα από ένα Σημειωματάριο έβλεπες και διάβαζες διάφορα quotes για πρώην, νυν, χωρισμούς και εσύ παράλληλα κατέγραφες τα δικά σου συναισθήματα;
Πώς θα σου φαινόταν κάθε φορά που έχεις την ανάγκη να εκφραστείς να πιάνεις στα χέρια σου το Σημειωματάριο, να βρίσκεις δύναμη, να χαμογελάς αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου;
Oι χωρισμοί άλλωστε δεν είναι πάντα ανώδυνοι, είναι και επώδυνοι. Σημασία έχει εμείς να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας.
Ετοιμάσου λοιπόν να ζήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι, συντροφιά με το Σημειωματάριό μου και την καταγραφή των συναισθημάτων σου, παρέα με τα quotes μου.
Και μην ξεχνάς πως πρέπει να πάντα να χαμογελάς αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει!!!
 

Το μη χειρότερα, το πρώτο βιβλίο της Τίνας Μιχαηλίδου, δεν μπορώ να το κατατάξω σε κάποιο είδος. Από τη μια πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων με κεντρικό άξονα τον χωρισμό. Ωστόσο, έχει μια ξεκάθαρη φωνή αφηγητή που στη συγκεκριμένη περίπτωση ταυτίζεται με τη φωνή της συγγραφέα, η οποία παραδίδει συμβουλές και σχολιάζει τον τρόπο αντιμετώπισης του εκάστοτε χωρισμού. Οπότε θα μπορούσε άνετα να είναι και ένα βιβλίο "Πώς να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου".

Σε παρόμοιο άξονα κινείται και με το φετινό της βιβλίο η Τίνα Α. Μιχαηλίδου, το οποίο είναι ένα σημειωματάριο γεμάτο συμβουλές περί χωρισμού, quotes για τον ex-από-δω, και μπόλικο χώρο για να γράψει κανείς τις σκέψεις του, αν περνάει κάτι αντίστοιχο. Το βιβλίο είναι γεμάτο συμβουλές με χιούμορ και θετική ενέργεια από την ίδια καθώς και από τον πατέρα της. 

Προτείνω να διαβαστεί με ανεβαστική μουσική, με ανοιχτό το Instagram για τα κατάλληλα unfollow και δεύτερο παράθυρο με το κανάλι της Τίνας για περισσότερες συμβουλές από την expert των χωρισμών.