Συνέντευξη με την Andrya Bailey

Όταν επιστρέφει στο Χιούστον, αφού εγκατέλειψε τον Νίκο στην Ελλάδα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, η Σαμπρίνα νιώθει διαλυμένη και αποκαρδιωμένη. Υποσχέθηκε στη Μάγκι ότι δε θα του ξαναμιλούσε ποτέ, αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας τους που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυτη θυσία της. Καθώς η αποφοίτησή της πλησιάζει, μια τυχαία συνάντηση με τον Αλέξη, τον αντίζηλο του Νίκου, ανοίγει ξανά τις πληγές της και όταν μαθαίνει τυχαία ότι ο Νίκος θα είναι ξανά στην πόλη για λίγες μέρες καταρρέει. Είναι διχασμένη ανάμεσα στην υπόσχεσή της στη Μάγκι και στην απόλυτη αγάπη της για τον Νίκο. Πιστεύοντας ότι ο Νίκος δε θα τη συγχωρήσει ποτέ, αντιμετωπίζει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Θα βρει άραγε το κουράγιο να δώσει απάντηση στα ‘γιατί’ του και να ξανακατακτήσει τον άντρα που λατρεύει;

 

 

 

Η Andrya Bailey είναι μια βραβευμένη σύγχρονη ρομαντική συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Βραζιλία και σήμερα ζει στις ΗΠΑ. Αγαπά τα ταξίδια και τις επισκέψεις σε μουσεία και ιστορικά μέρη, από όπου αντλεί πληροφορίες σχετικά με την τέχνη και την ιστορία των λαών, τις οποίες εντάσσει συνήθως στα έργα της. Το βιβλίο “Το βέλος του έρωτα”, το πρώτο της σειράς που δημιουργήθηκε εξαιτίας της αγάπης της για την Ελλάδα, απέσπασε το βραβείο 5-star seal from Readers’ Favorite και το 2016 βγήκε πρώτο στα βραβεία New Apple Literary e-book Contemporary Romance - Solo Medalist. Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας κέρδισε το 2018 το βραβείο New Apple Literary “official selection” στην κατηγορία του ρομαντικού. Για να βρείτε περισσότερα, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/andryabailey και στο Twitter: @andyb0810.  




1. Να σου κάνουν σπόιλερ για το τέλος κάθε βιβλίου όταν ξεκινάς να το διαβάζεις ή να μην μαθαίνεις ποτέ πλήρως τι συνέβη;

Θα πάω με τα spoilers! Δεν θα ήθελα να μην ξέρω τι συνέβη!



2. Θα προτιμούσες να ξεχάσεις την πλοκή του βιβλίου που γράφεις ή τους χαρακτήρες;

Να ξεχάσω την πλοκή. Οι χαρακτήρες μπορούν πάντα να δημιουργήσουν μια νέα πλοκή!



3. Ο δολοφόνος να είναι πάντα ο μπάτλερ ή ένας χαρακτήρας που εμφανίστηκε στο τελευταίο κεφάλαιο;

Ένας χαρακτήρας που εμφανίστηκε στο τελευταίο κεφάλαιο! Κάντε το λιγότερο προφανές!



4. Να είναι όλα τα ονόματα χαρακτήρων κοινότυπα ή εξαιρετικά ιδιαίτερα;

Συνηθισμένο για να ταιριάζεις, εξαιρετικά ιδιαίτερο για να ξεχωρίζεις, αυτό εξαρτάται!



5. Πρωταγωνιστής που είναι υπερβολικά κοινωνικός ή μοναχικός;

Μόνος, για περισσότερη ίντριγκα.



6. Παρατραβηγμένη ή κοινότυπη πλοκή;

Κοινότυπη.



7. Να γράφεις από εδώ και πέρα μόνο σε χαρτί ή πληκτρολογώντας με ένα μόνο δάχτυλο;

Μόνο στα χαρτί. Μου αρέσει να γράφω καλλιγραφικά.



8. Σειρά βιβλίων με συμμετρία και άσχημα εξώφυλλα ή το αντίθετο;

Ίσως συμμετρία και άσχημα εξώφυλλα. Αν το περιεχόμενο είναι καλό, ίσως να μπορούμε να ξεχάσουμε το εξώφυλλο! Όμως ένα όμορφο εξώφυλλο είναι πάντα δελεαστικό.



9. Να λείπει μία σελίδα από σημαντικό σημείο ή να λείπουν πέντε σελίδες από την αρχή;

Δύσκολη ερώτηση! Θα πάω με 5 σελίδες που λείπουν από την αρχή. Θα να είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε έτσι το βιβλίο στο μέλλον παρά μετά να χάσετε κάτι σημαντικό αργότερα στην πλοκή.



10. Να χάσεις τα πρώτα πέντε κεφάλαια του βιβλίου ή όλες τις διορθώσεις;

Όλες τις διορθώσεις. Μπορείτε πάντα να διορθώσετε ένα χειρόγραφο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναδημιουργήσετε αυτό που έχει ήδη γραφτεί!



11. Πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου οι αναγνώστες;

Instagram
Facebook
Website
Twitter: @andyb0810
Youtube: @AndyIB



Ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ για την κριτική σας και να μιλήσω με τους αναγνώστες σας! Καλή χρονιά και ελπίζω να ταξιδέψω στην Ελλάδα σύντομα.