Η Γη των Αμόλυντων 3 - Ευάγγελος Ιωσηφίδης

   Η Γη των Αμόλυντων 3

Ευάγγελος Ιωσηφίδης






Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μετά από πολλές περιπέτειες, η τριάδα έχει φτάσει σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Σκοτεινές μέρες ξημερώνουν για τη χερσόνησο Ίστεν, καθώς βυθίζεται στο χάος και τον πόλεμο.

Ο Ντάρον χαράζει το δικό του μονοπάτι, αντιμέτωπος με πρωτόγνωρα διλήμματα.
Η Λίβυ θα αναγκαστεί να ξεπεράσει τα όριά της για να προστατεύσει όσους αγαπάει, όμως τα μυστικά της είναι ικανά να της κοστίσουν ό,τι πολυτιμότερο έχει.
Ο Κάυλ καλείται να εξερευνήσει την πιο επικίνδυνη μαγεία απ’ όλες – αυτήν που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα…

Σε αυτό το τρίτο μέρος της Γης των Αμόλυντων, η φιλία και οι δεσμοί της τριάδας θα δοκιμαστούν όσο ποτέ άλλοτε. Θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα κειμήλια των Αμόλυντων και να σταματήσουν την καταστροφή που έρχεται;



Ο συγγραφέας:


Ο Βαγγέλης Ιωσηφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Μεγάλωσε σε ένα χωριό της Δράμας, τους Σιταγρούς, και έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα ασχολείται με το σκάκι ως αθλητής και προπονητής. Ενδιαφέροντά του είναι τα ταξίδια, η λογοτεχνία και η στιχουργική και του αρέσει να ανακαλύπτει νέους κόσμους μέσα από βιβλία και ταινίες. Αντλεί έμπνευση από φυσικά τοπία, απ’ την τέχνη και από την –διαδικτυακή συνήθως− έρευνα σε ανεξήγητες υποθέσεις μυστηρίου. Διατηρεί ιστολόγιο στο διαδίκτυο, όπου αρθρογραφεί τακτικά (skylosofies.blogspot.com).