Οι Ξεχωριστοί - Λάχεσις (Κεφάλαιο 18) [+18]

Έκανε μεταβολή και έφυγε προς την πισίνα, γνωρίζοντας ότι εκεί θα έβρισκε τη Μαριάννα και την Κατερίνα. Κολυμπούσαν και οι δύο νωχελικά στο χλιαρό νερό πειράζοντας η μία την άλλη.

«Κορίτσια, ελάτε λίγο, σας παρακαλώ, που σας θέλω».

Η Μαριάννα και η Κατερίνα υπάκουσαν αμέσως κολυμπώντας γρήγορα προς το μέρος της κυρίας τους. Ήξεραν πολύ καλά τι τις ήθελε. Είχαν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο η Μιρέλα να ζητήσει να μάθει από γυναίκα και προφανώς –για να τις καλεί η Γιάννα– είχαν δίκιο. Φυσικά πριν γίνει η συζήτηση τις είχε ρωτήσει αν τους άρεσε η Μιρέλα. Αν μπορούσαν, δηλαδή, και αν ήθελαν να της κάνουν έρωτα αν χρειαζόταν ή είχαν πρόβλημα. Δεν ήταν πόρνες οι μικρές, δε θα πληρώνονταν γι’ αυτό που θα έκαναν. Άρα, μόνο αν το επιθυμούσαν και εκείνες θα το έκαναν, όπως πάντα άλλωστε. Σε αντίθετη περίπτωση θα καλούσε τη Στέλλα, που ήταν φίλη και επαγγελματίας, και θα το έκανε και με μεγάλη της χαρά! Δε ήταν ανάγκη όμως. Και οι δύο είχαν απαντήσει καταφατικά στην ερώτησή της.

Δε χρειάστηκε να ειπωθεί τίποτα άλλο. Και οι δύο βγήκαν από το νερό ολόγυμνες και ακολούθησαν τη Γιάννα.

«Λοιπόν, θα πάτε και οι δύο μαζί. Εσύ, Μαριάννα, αρχηγός και η Κατερίνα βοηθός σου. Σε φοβάμαι μόνη σου. Έχεις μια ροπή προς το δυναμικό σεξ και σήμερα, τουλάχιστον, μιας και είναι η πρώτη της φορά, θέλω τρυφερότητα. Θέλω να ξεχάσει ότι εκπαιδεύεται. Καμιά εκπαίδευση δεν αποδίδει, αν ο εκπαιδευόμενος δεν ξεχάσει ότι εκπαιδεύεται. Εσύ, Κατερίνα μου, θα κάνεις ακριβώς αυτό! Θα φρενάρεις την τρελή από ‘δω κάθε φορά που θα αρχίζει να παρεκτρέπεται. Αν την αφήσουμε –είναι και ομορφούλα η μικρή– θα τη σκίσει στα τέσσερα και θα μας μείνουν μόνο τα κουμπιά από το πουκάμισό της για ενθύμιο. Συνεννοηθήκαμε, κούκλες μου;» τις ρώτησε, χωρίς να περιμένει στ’ αλήθεια απάντηση.

 Η Γιάννα αισθάνθηκε σαν προπονητής σε άθλημα που έβγαζε τα πλάνα του αγώνα, αλλά έτσι έπρεπε. Η εκπαίδευση έχει ευθύνη και η Γιάννα το ήξερε πολύ καλά αυτό. Ακόμα και τώρα που είχε εξηγήσει τι ήθελε, είχε άγχος βλέποντας στο πρόσωπο της Μαριάννας να σχηματίζεται ένα πονηρό χαμόγελο. Το γνώριζε πολύ καλά αυτό το βλέμμα. Όσες φορές είχε καταφέρει η μικρή να τιθασεύσει το δυναμισμό της, το σεξ –με άντρες και γυναίκες– ήταν παράδεισος. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα ακροβατούσαν προς το επικίνδυνο. Η Μαριάννα, πανέμορφη και δυναμική, ήταν η ονειρική ερωμένη για όλους τους συντρόφους της. Αρκεί να ήξεραν τι ήθελαν, πόσα ήξεραν ή μπορούσαν να δώσουν και πόσο ήθελαν να μάθουν από μια γυναίκα.

Το πρόβλημα μαζί της το είχαν όσοι θεωρούσαν για τον εαυτό τους ότι ήταν κάτι ανάμεσα σε δώρο Θεού για το αντίθετο φύλο και οι μεγαλύτεροι εραστές της υφηλίου, μιας και η Ελλάδα αποδεικνυόταν μικρή για το όργανό τους! Και η Μαριάννα δεν ήταν από τις γυναίκες που έκανες εύκολα καλά. Ψηλή και δυνατή για γυναίκα, γυμναζόταν ανελλιπώς και έπαιρνε μαθήματα Ταε κβον Ντο μαζί με την Κατερίνα. Η Γιάννα πλήρωνε ευχαρίστως τα μαθήματά τους. Στην τεράστια έπαυλη –αν και την επόπτευε εταιρεία ασφαλείας– αισθανόταν πολλές φορές ανασφάλεια. Η έφεση των κοριτσιών προς τις πολεμικές τέχνες είχε διπλό όφελος. Γυμναστική δική τους και ασφάλεια για όλες τους.

Το αποκορύφωμα ήρθε με την είσοδο του Γιώργου στη ζωή τους. Στη μέση του κρεμόταν όποτε γύριζε από τη δουλειά η ζώνη με το υπηρεσιακό πιστόλι. Δεν άργησε και πολύ να ενδιαφερθεί για αυτό η Μαριάννα. Ο Γιώργος –μην μπορώντας να γλιτώσει αλλιώς– της έδειξε τουλάχιστον πώς να το χειρίζεται ασφαλώς.

Η συνέχεια ήταν εύκολη για τη Γιάννα, που με τη θέση, την περιουσία και τις γνωριμίες της, δε δυσκολεύτηκε να πάρει άδειες οπλοφορίας και αληθινά όπλα για τα δύο κορίτσια της και εκείνη. Φυσικά, η ίδια ούτε που θυμόταν πού το είχε βάλει από την ώρα που το έφερε η Μαριάννα στο σπίτι.

Η Μαριάννα είχε φυσικά ξετρελαθεί. Στα εφτά χρόνια που ακολούθησαν, πρέπει να είχε ρίξει πάνω από χίλιες σφαίρες στο σκοπευτήριο που είχαν γραφτεί. Με αξιοζήλευτη επιτυχία μάλιστα! Η Κατερίνα είχε ρίξει πολύ λιγότερες –προτιμούσε το Ταε Κβον ντο– και η Γιάννα, που οι αρχές της ήταν εντελώς αντίθετες με την έννοια της χρήσης όπλου, είχε αναγκαστεί από τον Γιώργο να πυροβολήσει έστω και λίγες φορές, για να ξέρει έστω να το χρησιμοποιήσει αν χρειαζόταν.

«Μείνε ήσυχη, Γιάννα μου. Θα της φερθούμε σαν ερωτευμένες στο πρώτο ραντεβού!» απάντησε η Μαριάννα καθώς έκανε αφρόλουτρο, ξεπλένοντας τα χημικά της πισίνας.

Η Γιάννα έκανε έναν μορφασμό ανησυχίας ακούγοντας την απάντησή της.

«Οχ. Για καλό μου το είπες αυτό τώρα; Για να ησυχάσω; Ερωτευμένη δε δήλωνες και με τον Παύλο; Μέχρι που του έβαλες τον δονητή εκεί που δε βλέπει ο ήλιος. Ακόμη τρέχει, έτσι δεν είναι;»

«Δε φταίω εγώ! Μου έκανε πολύ τον γαμάτο, ενώ δεν άξιζε φράγκο ως εραστής και με χτύπησε και από πάνω το κάθαρμα! Φυσικά και δεν το ανέχομαι αυτό –εκτός σεξ, βεβαίως!–, όπως και δε θα το ανεχόταν και καμία άλλη! Έτσι δεν είναι; Ο μαλάκας ήταν απλώς άτυχος που έπεσε σε εμένα. Αν δεν ξέρει τι να κάνει σε μια γυναίκα για να την κάνει ευτυχισμένη, να το δεχτεί και να την αφήσει να του μάθει. Δεν είναι ντροπή. Όχι να με πει πουτάνα και να με χτυπήσει κιόλας, επειδή θέλησα –και ήξερα τον τρόπο– να τον κάνω ευτυχισμένο. Ο παλιομαλάκας! Ο Γιώργος γιατί δεν είναι έτσι, δηλαδή; Που ξέρει και δέκα πράγματα! Που λέει ο λόγος δέκα δηλαδή!» απάντησε η Μαριάννα φουντωμένη, ξεσπώντας σε γέλια στην τελευταία της παρατήρηση.

«Δίκιο έχεις, αλλά αυτό δε διορθώνεται με το να τους δένεις –και καλά για ερωτικό παιχνίδι– και να τους βάζεις δονητές στο κωλαράκι τους, έτσι, ξεκωλάκι μου;» απάντησε η Γιάννα και έφυγε προς το σαλόνι.

Οι δύο κοπέλες ξέβγαζαν τώρα τον αφρό από το φαρμακευτικό σαπούνι που χρησιμοποιούσαν πριν από το αρωματικό κάθε φορά που επρόκειτο να κάνουν έρωτα. Η ελευθερία στο σεξ προϋποθέτει την τήρηση κάποιων κανόνων. Δίνεται προσοχή σε θέματα που για τους υπόλοιπους ίσως να φαίνονται λεπτομέρειες, αλλά είναι βασικά. Για να μπορείς να αφήνεσαι στα χάδια του ή της συντρόφου σου χωρίς άγχος, πρέπει να τηρείς κανόνες καθαριότητας από την κορφή ως τα νύχια που λέει ο λαός και μάλιστα... στην κυριολεξία ως τα νύχια.

«Μιρέλα; Να μπω; Η Μαριάννα είμαι. Σου έφερα κάτι που μου έδωσε η Γιάννα να φορέσεις».

Η ερώτηση ήταν τυπική, μιας και η Μαριάννα δεν περίμενε απάντηση. Άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και μπήκε μέσα χαμογελώντας ειρωνικά.

Η Μαριάννα στάθηκε για λίγο αμίλητη, παρακολουθώντας το όμορφο θέαμα που πρόσφερε η Μιρέλα. Η μελλοντική ερωμένη της είχε πάρει το φυσικό σφουγγάρι με τον πλούσιο αφρό και έτριβε απαλά το λεπτό, μαυρισμένο κορμί της, εμφανώς αμήχανη. Η παρουσία της Μαριάννας που την παρακολουθούσε ακίνητη την έκανε νευρική και δεν μπορούσε να το κρύψει. Η Μαριάννα άφησε ό,τι κρατούσε στα χέρια της στο έπιπλο της τουαλέτας και πλησίασε αργά τη σαστισμένη μικρή που προσπάθησε ενστικτωδώς –και φυσικά άνευ λόγου– να κρύψει τη γύμνια της με τα χέρια της. Η αμηχανία της έδωσε τη θέση της στην έκπληξη.

Η Μαριάννα χαμογέλασε πονηρά και μπήκε με μια χαριτωμένη κίνηση στην μπανιέρα, χωρίς να βγάλει τα ρούχα που φορούσε. Ο χείμαρρος του νερού που έπεφτε από το ντους πότισε αμέσως το λεπτό ύφασμα του πουκαμίσου που φορούσε και το κόλλησε επάνω στο σώμα της. Τα όμορφα στρογγυλά της στήθη με τις μεγάλες αναλογικά θηλές περιγράφονταν πια ολοκάθαρα μέσα από το βρεγμένο ύφασμα. Το θέαμα είχε ξεφύγει από τα απλά όρια του προκλητικού. Η Μιρέλα θυμήθηκε μια αφίσα από το τρέιλερ της ταινίας «Τζέιμς Μποντ εναντίον δόκτορος No» που είχε μόνιμα αναρτημένη στη δική του μεριά του τοίχου ο αδερφός της. Σε αυτήν, η Ούρσουλα Άντρες έβγαινε σαν την Αφροδίτη από τη θάλασσα με το μαχαίρι στη μέση της σε μια από τις κλασσικότερες σκηνές ταινιών 007.

«Πλύθηκες καλά, μωρό μου;» τη ρώτησε με προσποιητή αφέλεια.

Η Μιρέλα έγνεψε καταφατικά.

«Εδώ πλύθηκες;» τη ρώτησε ξανά, ακουμπώντας απαλά το κέντρο της.

Ο προκλητικός τόνος της φωνής της έκανε τη Μιρέλα να ανατριχιάσει. Ταυτόχρονα όμως έπιανε τον εαυτό της να μην έχει κανένα πρόβλημα να συμμετάσχει στο ερωτικό παιχνίδι πρόκλησης που την κατηύθυνε η δασκάλα της.

«Όχι. Δεν πρόλαβα ακόμη… Θα με βοηθήσεις, Μαριάννα μου;» της απάντησε ερεθισμένα.

Η Μαριάννα χαμογέλασε ειρωνικά, κοροϊδεύοντας το αθώο ύφος της μικρής Λολίτας. Έβαλε λίγο αφρόλουτρο στο δεξί της χέρι, έπιασε με το αριστερό της χέρι τη μέση της μικρής και την τράβηξε κοντά της. Έπειτα κόλλησε με μια απότομη κίνηση το γυμνό σώμα της επάνω στης Μιρέλας αμίλητη. Το δεξί της χέρι άρχισε να σαπουνίζει τρυφερά το εσωτερικό μέρος των μηρών της, ανεβαίνοντας σαδιστικά αργά προς το κέντρο της. Η Μιρέλα αναστέναξε γλυκά, έκλεισε τα μάτια και έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω. Η όμορφη δασκάλα της αποπλανούσε ήδη της αισθήσεις της. Και η Μιρέλα αισθανόταν αυτό που είχε φαντασιωθεί αμέτρητες φορές τρομαγμένη μην την ανακαλύψουν.

Πόσες φορές να το έχει ξανακάνει αυτό άραγε, σκέφτηκε.

Αλλά δεν είχε χρόνο να απαντήσει. Μια γλυκιά ζέστη άρχισε να απλώνεται σε όλο της το κορμί, υποχρεώνοντάς τη να πάρει ξαφνικές και γρήγορες ανάσες, που της προκάλεσαν ταχυκαρδία.

Το χέρι της Μαριάννας είχε φτάσει ήδη και χάιδευε με κυκλικές κινήσεις εξωτερικά το αναστατωμένο της κέντρο, προκαλώντας της ρίγη. Η ανοιχτή της παλάμη κάλυπτε ταυτόχρονα όλη την περιοχή μεταξύ γλουτών και κόλπου, ενώ ο αντίχειράς της έτριβε βίαια την κλειτορίδα της. Η Μιρέλα είχε πια λιώσει από ηδονή.

«Και άλλο. Είναι υπέροχο! Συνέχισε, καύλα μου. Και άλλο!» επαναλάμβανε συνεχώς.

Η Μιρέλα έπιασε με τα δύο της χέρια το πρόσωπο της ερωμένης της και κόλλησε τα χείλη της στα δικά της. Καμιά από τις δυο τους δεν ήταν σε θέση να δει τη φιγούρα που παρακολουθούσε από τη μισάνοιχτη πόρτα όλη τη σκηνή.

Η Γιάννα χαμογέλασε ευχαριστημένη. Η Μαριάννα της δεν είχε καμιά σχέση με το αδέξιο κορίτσι που ήταν όταν πρωτοξεκίνησε την εκπαίδευσή της. Η μικρή –που δεν ήξερε να ακολουθεί απλά σενάρια– είχε εξελιχθεί σε γυναίκα-ερωμένη, που μπορούσε να δώσει απόλυτο έρωτα σε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ήθελε. Επίτηδες δεν είχε δώσει στα κορίτσια της αναλυτικές οδηγίες. Απλώς τους είχε ζητήσει να της φερθούν τρυφερά. Το πώς θα το έκαναν και πού ήταν δικό τους θέμα. Τους είχε εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη αυτή τώρα επιβραβευόταν. Η Γιάννα έκλεισε απαλά την πόρτα και απομακρύνθηκε χαρούμενη.

Η Μαριάννα άπλωσε το αριστερό της χέρι –χωρίς να διακόψει το φιλί ή τα χάδια της– και έκλεισε τον διακόπτη παροχής του ζεστού νερού. Τόσο όσο χρειαζόταν, ώστε το νερό να κρυώσει λίγο. Η Μιρέλα ανατρίχιασε. Το δροσερό νερό που έπεφτε επάνω τους έκανε τις θηλές της να πεταχτούν ατίθασες και σκληρές. Η Μαριάννα έκλεισε ακόμα λίγο την παροχή και το νερό κρύωσε και άλλο. Αυτό δεν ενόχλησε τις δύο γυναίκες, που ενωμένες κάτω από τον μικρό καταρράκτη χάιδευαν η μία την άλλη παθιασμένα. Οι θηλές της Μαριάννας είχαν πεταχτεί μεγάλες και σκληρές και το μόνο που ήθελε εκείνη τη στιγμή η Μιρέλα ήταν να τις βάλει στο στόμα της και να τις δαγκώσει. Έσκυψε λίγο, έβαλε τις δύο θηλές της ερωμένης της στο στόμα ταυτόχρονα και άρχισε να γλείφει και να τις δαγκώνει εναλλάξ.

«Μμ… Πιο δυνατά, μωρό μου! Δάγκωσέ τες δυνατά, μη με λυπάσαι!» της ψιθύρισε στο αυτί, δαγκώνοντας τα χείλη της, για να μην ουρλιάξει από τον γλυκό πόνο που αισθανόταν στο στήθος της.

Η Μιρέλα πήρε θάρρος από την προτροπή της. Οι αναστολές εεξαφανίστηκαν και αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες. Ακούμπησε την άκρη της γλώσσας της κάτω από την αριστερή θηλή και άρχισε να την πιπιλάει λαίμαργα, δαγκώνοντάς την περιστασιακά. Ταυτόχρονα έβαλε το δεξί της χέρι ανάμεσα στα πόδια της Μαριάννας και άρχισε να χαϊδεύει το τελείως άτριχο κέντρο της.

«Μμ, είσαι και πονηρούλα, ε; Μπράβο, μωρό μου… Μου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, αλλά όχι τώρα!»

Η Μαριάννα απομάκρυνε το στήθος της από το πρόσωπο της Μιρέλας και τη βοήθησε να καθίσει στη μια άκρη της μαρμάρινης μπανιέρας, ακουμπώντας την πλάτη της στον τοίχο. Ρύθμισε την άκρη του ντους έτσι ώστε το νερό να χτυπάει ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της Μιρέλας και γονάτισε μες στο νερό. Η Μιρέλα στηρίχτηκε στους αγκώνες της και παρακολουθούσε εκστασιασμένη το μελαχρινό κεφάλι της Μαριάννας να χαμηλώνει ανάμεσα στα πόδια της.

 

Η Κατερίνα ξεφύλλιζε ένα περιοδικό μόδας όσο περίμενε τα κορίτσια να ετοιμαστούν. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου της Μαριάννας φορούσε τη σατέν ρόμπα της και τίποτα άλλο εκτός από το άρωμά της. Τα κορίτσια όμως είχαν αργήσει και εκείνη είχε αρχίσει να ανησυχεί.

Καλά, πόση ώρα θέλει να κάνει η άλλη μπάνιο; Και η Μαριάννα; Που είναι; αναρωτιόταν.

Είχε φύγει από ώρα να της πάει ένα καταπληκτικό σετάκι εσωρούχων της Victoria’s Secret και είχε εξαφανιστεί και αυτή. Τελικά αποφάσισε να πάει να δει τι γινόταν. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και, πριν βγει από το δωμάτιο, έριξε μια βιαστική ματιά στο είδωλό της όπως καθρεφτιζόταν στον ολόσωμο καθρέφτη απέναντί της. Το θέαμα του υφάσματος, που με τον αέρα και το βάδισμα κάλυπτε και αποκάλυπτε περιστασιακά το γυμνό κορμί της, ήταν πολύ σέξι. Η Κατερίνα χαμογέλασε ικανοποιημένη. Όχι, δεν ήταν ψώνιο. Ήξερε απλώς ποια ήταν, πώς έμοιαζε και τι προκαλούσε στον ανδρικό πληθυσμό στο πέρασμά της. Έβγαλε παιχνιδιάρικα γλώσσα στο είδωλό της και έφυγε προς τον διάδρομο που οδηγούσε στο μπάνιο.

Δεν είχε φτάσει ούτε στη μέση, όταν ξαφνικά σταμάτησε. Τα πνιχτά βογκητά ηδονής της Μιρέλας ακούγονταν παραμορφωμένα μέσα από τους τοίχους και όσο η Κατερίνα πλησίαζε προς το μπάνιο δυνάμωναν. Η Κατερίνα συνοφρυώθηκε. Η Μαριάννα είχε ξεκινήσει χωρίς εκείνη και αυτό τη νευρίαζε. Εκ φύσεως η Κατερίνα ήταν η πιο διακριτική, η πιο συγκρατημένη, η πιο χαλαρή από τις δύο βοηθούς της Γιάννας. Είχε, από την εφηβεία της σχεδόν –τότε που ξεκίνησε η φιλία των δύο κοριτσιών σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή– αποδεχτεί τη Μαριάννα ως άτυπη αρχηγό της. Η Μαριάννα ήταν ακριβώς το αντίθετό της, παθιασμένη και εκρηκτική. Οι δύο κοπέλες είχαν βρει η μια στην άλλη ακριβώς το κομμάτι του εαυτού που τους έλειπε. Η Κατερίνα δε θυμόταν να είχαν μαλώσει ποτέ σοβαρά για κάποιο θέμα. Με αυτήν την τελευταία σκέψη χαμογέλασε τρυφερά. Όντως, σε τρεις ανθρώπους δε θα μπορούσε να κρατήσει ποτέ θυμό: στη Μαριάννα, στον Γιώργο και φυσικά στην κυρία της!

Ξαφνικά της ήρθε μια ιδέα, για να εκδικηθεί τη Μαριάννα όπως της χρειαζόταν. Έκανε μεταβολή, γύρισε στο δωμάτιό της και πήρε από το συρτάρι τη ζώνη strap on και έλυσε τη ζώνη της ρόμπας. Το φόρεσε στη μέση της και ξαναβγήκε.

Η Μιρέλα ήταν στα πρόθυρα της τρέλας, καθώς κοίταζε χαμηλά στην κοιλιά της. Το νερό έπεφτε με δύναμη επάνω στο ξαναμμένο πρόσωπο της Μαριάννας. Είχε κολλήσει τα χείλη της στο καυτό κέντρο της μαθήτριας και η γλώσσα της –μακριά και ευέλικτη– έπαιζε κρυφτό βαθιά μες στον κόλπο της.

Πολλές φορές, για παιχνίδι, η Μαριάννα έβγαζε τη γλώσσα της τελείως έξω και ακουμπούσε την άκρη της στο σαγόνι της, με μια άνεση που έκανε την Κατερίνα και τη Γιάννα να αφρίζουν από ζήλεια.

Η Μιρέλα κοίταξε προς την πόρτα του μπάνιου ακούγοντας τη να ανοίγει και έμεινε έκπληκτη. Προσπαθούσε να καταλάβει αν αυτό που έβλεπε συνέβαινε στ’ αλήθεια ή ήταν φαντασίωση. Ίσως η υπερβολική δόση ηδονής που αισθανόταν της είχε δημιουργήσει παραισθήσεις. Η πόρτα του μπάνιου είχε ανοίξει και είχε μπει μια όμορφη κοπέλα. Είχε σαντρινέ μαλλί και ένα μεγάλο ομοίωμα αντρικού πέους κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της! Η Μιρέλα δεν ήξερε το όνομά της· ήξερε όμως ότι ήταν η δεύτερη βοηθός της Γιάννας. Ούτως ή άλλως, εκείνη την ώρα το μόνο που την ένοιαζε ήταν η απόλυτη αίσθηση που ένιωθε στην κοιλιά της και την τρέλαινε. Κοίταξε ξανά τη Μαριάννα, που συνεπαρμένη από αυτό που έκανε δεν είχε καταλάβει τίποτα. Η γλώσσα της βυθισμένη σε όλο της το μήκος μες στον στενό κόλπο της ταλαιπωρούσε με την ευέλικτη άκρη της τα εσωτερικά της τοιχώματα, προκαλώντας της υστερία ηδονής! Ξαφνικά τίναξε το κεφάλι της πίσω αιφνιδιασμένη. Ένα ηδονικό επιφώνημα ξέφυγε από τα χείλη της. Η ξανθιά είχε μπει στην μπανιέρα και είχε βάλει το αντρικό αντίγραφο σε όλο του το μήκος μες στη Μαριάννα, που τώρα ξεφυσούσε προσπαθώντας να συνέλθει.

«Σου αρέσει, γυναικάρα μου;» τη ρώτησε πρόστυχα, καθώς τραβούσε τα μαύρα μαλλιά της.

Η Μαριάννα απάντησε με ένα βραχνό μουγκρητό και ξανάνοιξε τα μάτια της.

«Ναι, καύλα μου, μη με λυπάσαι. Πήδα με δυνατά!» απάντησε με κόπο στο αυτί της Κατερίνας, που είχε σκύψει στην πλάτη της.

Έπειτα κοίταξε τη Μιρέλα που απολάμβανε το θέαμα.

«Θες να μάθεις τι γεύση έχει η ηδονή σου, αστεράκι μου;» τη ρώτησε ακουμπώντας τα δάχτυλά της στα χείλη της Μιρέλας.

«Δεν ξέρω. Ναι…» απάντησε διστακτικά.

Ήταν φανερό ότι η μικρή δεν το είχε ξανακάνει. Η Μαριάννα ποτέ δεν είχε καταλάβει πώς ήταν δυνατόν να αρέσει σε κάποιον γενικά το στοματικό και ταυτόχρονα να σιχαίνεται την ίδια του την ηδονή. Ειδικά όταν εκ των πραγμάτων δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τη γεύεται ο ή η σύντροφός τους! Η Μιρέλα πήρε τα δάχτυλα του χεριού που της πρότεινε η Μαριάννα και τα έβαλε στο στόμα της. Ύστερα τα πιπίλισε με πάθος ένα ένα σαν αντρικό όργανο, μουρμουρίζοντας αισθησιακά.

«Μπράβο, μωρό μου! Και τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσεις, όπως δεν τέλειωσες ποτέ ξανά. Ελπίζω να μην είσαι καρδιακή!» την προειδοποίησε και έβαλε τα τρία μεσαία από τα δάχτυλα του χεριού της μες στον κόλπο της Μιρέλας με φορά προς τα επάνω κουνώντας τα βίαια και ρυθμικά.

Γύρισε και κοίταξε με νόημα την Κατερίνα πίσω της. Εκείνη κατάλαβε και σταμάτησε αμέσως να κινείται μέσα της. Βγήκε απαλά από τον κόλπο της φίλης της και πήγε πίσω από τη Μιρέλα, που είχε αρχίσει να τινάζεται, για να την πάρει αγκαλιά. Η φάση αυτή ήταν σημαντική και η Μαριάννα δεν έπρεπε να αποσπάται από τίποτα. Προτίμησε, λοιπόν, να προστατεύσει τη Μιρέλα από τον ίδιο τον εαυτό της. Ο οργασμός, το μπάνιο με τα μάρμαρα, τα πλακάκια και το νερό να γλιστράει είναι επικίνδυνος συνδυασμός.

Πέντε λεπτά αργότερα αποδείχτηκε πόσο δίκιο είχε. Η Μιρέλα βίωνε τον απόλυτο οργασμό τινάζοντας τα πόδια και τα χέρια της ανεξέλεγκτα μέσα και έξω από τη μπανιέρα σαν ψάρι που δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

«Αυτό ήταν… Ήταν…» πρόφερε ψιθυριστά, όταν κατάφερε να ξανανοίξει τα μάτια της.

Όσο και να έψαξε στην τράπεζα μνήμης της, δεν μπόρεσε να βρει λέξη που να περιέγραφε ακριβώς την ένταση της αίσθησης που είχε βιώσει. Και δεν την ένοιαζε κιόλας! Προτιμούσε να χαρεί όσο περισσότερο μπορούσε τη στιγμή. Οι δύο ερωμένες της την είχαν πάρει στην αγκαλιά τους και χάιδευαν τρυφερά τα μάγουλα και τα μαλλιά της, περιμένοντας να ηρεμήσει.

«Α, τόσο καλά, ε; Καλά, ήσουν σαφέστατη, δε λέει κανείς το αντίθετο. Πίστεψέ με!» αστειεύτηκε η Μαριάννα ακούγοντάς την και οι τρεις γυναίκες ξέσπασαν σε γέλια.

Οι δύο φίλες βοήθησαν τη Μιρέλα να σηκωθεί και βγήκαν μαζί της από την μπανιέρα. Ακόμη δεν μπορούσε να ελέγξει τελείως τα άκρα της και ένα ατύχημα στη γλιστερή μπανιέρα ήταν το τελευταίο που ήθελαν. Είχαν πολλά σχέδια ακόμα για την καινούρια τους φίλη.