Οι Ξεχωριστοί - Λάχεσις (Κεφάλαιο 21) [+18]

Ο Γιώργος κάτι πήγε να πει, αλλά τον σταμάτησε μια σιγανή σφαλιάρα στο αριστερό του μάγουλο. Η ξανθιά ερωμένη του είχε ξεκινήσει σενάριο και σαν καλός σκηνοθέτης θα αποφάσιζε εκείνη το πώς θα γυριζόταν η σκηνή! Η Γιάννα χωρίς να πάρει το βλέμμα από τα μάτια του, πλησίασε στο πρόσωπό του σε απόσταση φιλιού. Φρόντιζε να είναι όσο κοντά χρειαζόταν, ώστε τα χείλη της να τον φιλούν χωρίς να τον αγγίζουν. Άπλωσε το χέρι της, άνοιξε ψηλαφιστά το κομοδίνο δίπλα τους και έβγαλε από μέσα ένα ζευγάρι χειροπέδες. Το κρύο μέταλλο την έκανε να ανατριχιάσει. Δεν ήταν από εκείνες τις χαζές παιδικές χειροπέδες με τις φούξια φουντίτσες. Αυτές ήταν κανονικές, αγορασμένες από κατάστημα για αστυνομικούς. Σήκωσε ένα ένα τα χέρια του, τα ασφάλισε και τα έδεσε πίσω στο σιδερένιο διακοσμητικό του κρεβατιού.

«Μην κουνηθείς!» τον διέταξε και κατέβηκε από πάνω του.

Πήρε δύο κομμάτια σκοινί και έδεσε ένα ένα τα πόδια του στους ξύλινους στύλους που έχει το κρεβάτι, για να στηρίζονται οι κουνουπιέρες. Τώρα ο Γιώργος ήταν στη διάθεσή της. Πήρε από την ντουλάπα ένα παχύ βαμβακερό μπουρνούζι και το άπλωσε κάτω από τη λεκάνη του. Το χαμομήλι είναι ωραίο όταν χρησιμοποιείται σαν ρόφημα, αλλά όχι για τα υφάσματα, και προπαντός όχι για τα στρώματα. Μετά ανέβηκε ξανά επάνω του και πέρασε τους μηρούς της δεξιά και αριστερά από τη λεκάνη του. Κοίταξε χαμηλά το φουσκωμένο σκληρό πέος του και χαμογέλασε πονηρά. Άνοιξε με τα δάχτυλά τα ροδαλά χείλη της περιοχής της και τα ακούμπησε απαλά επάνω του, χωρίς να το βάλει μέσα της. Με κάθε της κίνηση, τα καυτά χείλη έκαναν μασάζ σε όλο του το μήκος, αφήνοντας πίσω τους την υγρή προσμονή ηδονής. Όταν έφτανε στο χαμηλότερο σημείο της κίνησης της, τέντωνε τους γλουτούς της προς τα επάνω. Έτσι ανάγκαζε την κλειτορίδα της να τρίβεται στο σκληρό αντρικό πέος, προκαλώντας και στους δύο ανατριχίλες.

Η Γιάννα άπλωσε το χέρι της και έπιασε την κούπα με το χαμομήλι, χωρίς να σταματήσει στιγμή το ηδονικό

παιχνίδι που είχε ξεκινήσει. Ο σύντροφός της είχε ήδη χάσει τη διαύγεια της λογικής και το βλέμμα του μαρτυρούσε εκφραστικότατα την τρικυμία που αισθανόταν μέσα του. Έβαλε μια γουλιά χαμομήλι στο στόμα της και την κράτησε εκεί. Το ρόφημα ήταν πολύ καυτό, αλλά το άντεχε. Είχε έρθει η ώρα να αλλάξει παιχνίδι. Κατέβηκε, λοιπόν, από πάνω του και πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια του. Τώρα πια το στόμα και η γλώσσα της είχαν γίνει καυτά, σαν το ρόφημα που έκανε βόλτες μες στο στόμα της. Η Γιάννα πήρε μια βαθιά ανάσα από τη μύτη, κατάπιε το μισό ρόφημα και ακούμπησε τη γλώσσα της στη βάση του αντρικού πέους. Φρόντισε να ανοίξει όσο το δυνατόν λιγότερο το στόμα της, για να μη χαθεί το υπόλοιπο μισό και μαζί του η κάψα που προκαλούσε.

Ο Γιώργος τινάχτηκε σαν ελατήριο, βγάζοντας την πιο ηδονική κραυγή που είχε ακούσει η Γιάννα από άντρα. Εκείνη ανέβασε τη γλώσσα της κατά μήκος του ορθωμένου πέους. Μόλις έφτασε στην κορυφή του, άνοιξε το στόμα της και άφησε το υπόλοιπο χαμομήλι να τρέξει επάνω στο πέος του και από εκεί στο μπουρνούζι από κάτω του. Ο Γιώργος κόντευε να τρελαθεί από ηδονή. Η κίνηση του ροφήματος προς τη βάση του συνοδεύονταν από κραυγές, ξεφυσήματα και σύντομα λαχανιάσματα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκαναν ο ένας στον άλλο στοματικό σεξ με χρήση ροφήματος. Αλλά κάθε φορά η αίσθηση ήταν αλλιώτικη, διαφοροποιημένη από μικρές λεπτομέρειες που άλλαζαν!

Επιτέλους –για εκείνον– όλο το υγρό κύλησε στο ύφασμα. Ο Γιώργος μπορούσε να ανασάνει τώρα πιο φυσιολογικά. Ένα μικρό, πολύ μικρό διάλειμμα ήταν φυσικά και το ήξερε. Η Γιάννα είχε μείνει ακίνητη με το στόμα ανοιχτό πάνω από το πέος του και τον κοίταζε μαγεμένη να σπαρταράει από ηδονή, καθώς έστελνε απαλά την καυτή της ανάσα επάνω του. Μόλις τον είδε να ηρεμεί λίγο, πήρε άλλη μια γουλιά από το χαμομήλι, άφησε το υγρό να κάνει μερικές βόλτες στο στόμα της και το κατάπιε. Χωρίς να χάσει χρόνο και πέσει η θερμοκρασία που είχε ανέβει μες στο στόμα της, άνοιξε τα χείλη της και έβγαλε τη γλώσσα της έξω. Με μια αδιάκοπη κίνηση κατέβασε το κεφάλι της προς την κοιλιά του, ακούμπησε τα χείλη της στη βάση του και έμεινε ακίνητη ανασαίνοντας από τη μύτη. Ο Γιώργος είδε το πέος του να εξαφανίζεται –χωρίς διακοπή– μέσα σε μια υγρή κόλαση. Αντέδρασε βγάζοντας ένα δυνατό, μακρόσυρτο επιφώνημα, όπως του πόνου.

Φυσικά δεν πονούσε. Απλώς ο εγκέφαλος δεν είχε άλλο τρόπο να αντιδράσει και έτσι είχε επιστρατεύσει μία μείξη αντιδράσεων που είχε ακουστεί έτσι. Όλοι οι άνθρωποι έχουν όρια και αυτό που αισθανόταν και έβλεπε ο Γιώργος ήταν πολύ! Πάρα πολύ! Ένας διακεκομμένος μακρόσυρτος αναστεναγμός –σαν αναφιλητό– ήταν το μόνο που έβγαινε τώρα πια από το στήθος του. Ο θηλυκός τύραννος είχε αποφασίσει να κρατήσει τη στιγμή όσο το δυνατόν περισσότερο. Αφαίρεσε από τη μύτη τον αέρα που είχε απομείνει στο στόμα της και έκλεισε το διάφραγμα της μύτης, δημιουργώντας μια μίνι υποπίεση. Το αντρικό πέος είχε αρχίσει να ξεπερνάει το φυσιολογικό του πάχος και ο Γιώργος το αισθανόταν να τρέμει, προσπαθώντας μάταια να μαζέψει περισσότερο αίμα. Η Γιάννα έσφιξε δυνατά τα χείλη της στη βάση του αντρικού μορίου. Κράτησε το κενό αέρος που είχε δημιουργήσει στο στόμα της και άρχισε να σηκώνει το κεφάλι της αφήνοντας έναν έναν πόντο του να βγαίνει βασανιστικά από το στόμα της.

«Μη, μωρό μου. Μην, δεν το αντέχω. Μη!» Ο Γιώργος αισθανόταν υπέροχα, απλώς ένιωθε ότι δε θα μπορούσε να αντέξει.

Η Γιάννα έβγαλε το πέος του από το στόμα της, τον κοίταξε πρόστυχα και άφησε το σάλιο της να τον λούσει σε όλο του το μήκος.

«Βλακείες. Αν δεν άντεχε ο Ξεχωριστός μου, απλώς θα τέλειωνε μες στο στόμα μου αμέσως. Έτσι δεν είναι; Όχι όμως εσύ, γεννημένε μου Ξεχωριστέ! Αλίμονο αν ήταν τόσο εύκολο μ’ εσένα. Αυτήν τη φορά δε θα σταματήσω, μωρό μου. Είναι καιρός να μπούμε στο τρίτο επίπεδο. Έχουμε αργήσει ήδη, άλλωστε. Μες στους έξι πρώτους μήνες είχες περάσει το δεύτερο επίπεδο και πολλά από αυτά που έκανες στις κοπελιές ήταν –χωρίς να το ξέρεις– τρίτου επιπέδου. Να γιατί μετά σε κοίταζαν σαν ερωτευμένες. Δε σου έλεγα τίποτα για επίπεδα, γιατί είχα περιέργεια να δω πού θα έφτανες. Τι θα φανταζόσουν να τους κάνεις χωρίς να ξέρεις από επίπεδα».

Όση ώρα τα έλεγε αυτά η Γιάννα συνέχιζε να παίζει με το σκληρό αλλά ήρεμο πια αντρικό πέος που κρατούσε στο χέρι της. Με το άλλο χέρι πήρε το κύπελο και έβαλε στο στόμα της άλλη μια γουλιά χαμομηλιού. Ο Γιώργος κάτι προσπάθησε να πει, αλλά η προσπάθεια διακόπηκε βίαια, όταν η Γιάννα κατέβασε πάλι το κεφάλι της προς το πέος του και το έβαλε μέσα ολόκληρο. Αυτήν τη φορά η άκρη της γλώσσας της έκανε απαλό μασάζ στη βάση του.

Ω, Θεέ μου. Κάπου εδώ πρέπει να ‘ναι ο παράδεισος! ήταν η τελευταία σκέψη του Γιώργου, πριν το μυαλό του κατακλυστεί πλήρως από την αβάσταχτη ευτυχία που ένιωθε.

Είκοσι πέντε λεπτά αργότερα το παιχνίδι της Γιάννας συνεχιζόταν με διάφορες παραλλαγές. Ο Γιώργος νόμιζε πως είχαν περάσει ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η Κίρκη το γλυκό βασανιστήριο. Σιγά σιγά άρχισε να αισθάνεται τα πρώτα σημάδια του επερχόμενου οργασμού.

«Τελειώνω, αγάπη μου!» κατάφερε να προφέρει ξεψυχισμένα.

Η Γιάννα σταμάτησε το παιχνίδι με τη γλώσσα της. Ένωσε τις παλάμες της κατά μήκος του πρησμένου από την ένταση αντρικού οργάνου –σαν να ήθελε να το μετρήσει– και άρχισε να το αυνανίζει με παλινδρομικές κινήσεις.

Το ενεργειακό κύμα ηδονής που προκάλεσε ο πρώτος σπασμός του οργασμού απλώθηκε ακτινικά από το πέος του σε όλο του το σώμα με ταχύτητα. Στη διαδρομή του προκαλούσε σπασμούς σε όποιον μικρό ή μεγάλο μυ συναντούσε, κάνοντας το σώμα του Γιώργου να τρέμει. Όταν έφτασε στα δάχτυλα ποδιών και χεριών, τα ανάγκασε να απομακρυνθούν το ένα από το άλλο τρέμοντας σαν να τα είχε χτυπήσει ρεύμα. Ανεβαίνοντας στο στήθος του, τον ανάγκασε να πάρει μια ηχηρή συνεχόμενη βαθιά ανάσα – χωρίς εκπνοή. Η καρδιά του χτυπούσε άτακτα. Την περισσότερη ένταση του κύματος κλήθηκε να διαχειριστεί ο εγκέφαλος.

Και όπως είναι φυσικό, δεν τα κατάφερε καθόλου καλά. Η επικοινωνία μεταξύ όλων των οργάνων αποσυντονίστηκε. Οι μύες δρούσαν αυτοβούλως, απόλυτα εξαρτημένοι από την ενέργεια που είχε κατακλύσει το σώμα. Και το κέντρο ευχαρίστησης πρόσφερε στον Γιώργο πολλαπλά εφέ διαστρέβλωσης χρωμάτων, χώρου και χρόνου ταυτόχρονα. Λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου ανάπαυλα και μετά η αίσθηση επαναλαμβανόταν στην ανάποδη διαδρομή καθώς το κύμα –μαζί με όλο το αίμα του σώματος– προσπαθούσε να επιστρέψει ακαριαία στην πηγή, δίνοντας τον επόμενο σπασμό και μια καινούρια αλληλουχία συνεπειών στον ήδη αποσυντονισμένο οργανισμό.

Ο Γιώργος άνοιξε τα μάτια του και προσπάθησε να συγκεντρωθεί στην πραγματικότητα. Είχαν ήδη περάσει έξι εφτά ενεργειακά τσουνάμι –και κάμποσα μικρότερης έντασης– από το σώμα του. Τώρα σιγά σιγά ηρεμούσε. Ανοιγόκλεισε μερικές φορές τα μάτια του που δάκρυζαν χωρίς φανερή αιτία. Δεν έκλαιγεμ φυσικά. Ο εγκέφαλος, στην προσπάθειά του να διαχειριστεί την ένταση της αίσθησης, την αντιμετώπισε με όποιον τρόπο μπορούσε.

Η Γιάννα ξάπλωσε πάνω στο γυμνό κορμί του, που έτρεμε ακόμη κατά διαστήματα. Και τα δικά της μάτια ήταν δακρυσμένα. Αλλά όχι για τον ίδιο λόγο. Εκείνη είχε συγκινηθεί, βλέποντας στις αντιδράσεις του την ένταση της ομορφιάς που η ίδια είχε προκαλέσει.

Για μια γυναίκα που πιστεύει ότι σεξ σημαίνει να δίνεις ευτυχία στον άλλον –όπως πιστεύουν όλοι οι Ξεχωριστοί– το να βλέπει για αρκετά λεπτά τον άνθρωπο που αγαπάει να είναι τόσο ευτυχισμένος –πέρα από όσο μπορούσε να διαχειριστεί– είναι σκοπός ζωής.

«Ρεζίλι έγινα πάλι, ε;» τη ρώτησε εύθυμα καθώς τη φιλούσε τρυφερά.

Η Γιάννα κοίταξε το πρόσωπό του και τον έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά της.

«Σκάσε, βλαμμένο. Ήταν ό,τι πιο όμορφο μπορεί να δει μια γυναίκα από τον σύντροφό της!» του απάντησε και σκούπισε με το χέρι της τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της.