Οι Ξεχωριστοί: "Λάχεσις" (Επίλογος-Σημείωμα Συγγραφέα)


----------Επίλογος-----------
Αγαπητοί φίλοι,φίλες.Όσοι έχετε φτάσει να διαβάζετε αυτό εδω το σημείωμα σημαίνει πως μας ακολουθήσατε μέχρι το τέλος του Ξεχωριστού ταξιδιού.
Όταν είχε πρωτοανέβει,η περίληψη και το πρώτο κεφάλαιο έγραφαν ευδιάκριτα την ένδειξη:"Βασισμένο σε πραγματική ιστορία".Τώρα λοιπόν που τελείωσε,δικαιούστε να μάθετε τι ήταν αλήθεια και τι ήταν φαντασία για την ανάγκη της πλοκής.Αυτές οι διευκρινήσεις σας δίδονται γιατί--όπως γραφω και στο 7α κεφάλαιο--το μυθιστόρημα γράφτηκε για να διαδόσει και να γνωρίσετε μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε.Στο τέλος του επιλόγου θα παρελάσουν οι χαρακτήρες και διευκρινήσεις για αυτούς.

Στα γενικά πρώτα.Όλες οι ερωτικές σκηνές είναι απολύτως αληθινές.Ακριβώς όπως περιγράφησαν.Ακόμη και εκείνες οι σκηνές που εμπλέκονται χαρακτήρες που στο τέλος θα τους χαρακτηρήσω φανταστικούς.Οι σκέψεις και αντιδράσεις υπαρχόντων χαρακτήρων βασίστηκαν στις αφηγήσεις τους και είναι αληθινές.Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά τις κοπέλες που δέχτηκαν να πρωταγωνιστήσουν και είχαν την υπομονή να περιγράψουν σκέψεις και συναισθήματα σε κατ εξοχήν αμήχανα--για τους πολλούς--θέματα!
Αρχίζουμε λοιπόν:
Οι Ξεχωριστοί (σαν κοινότητα):Αν δεν ήταν αληθινοί δεν θα υπήρχε λόγος να διαβασετε ο,τι διαβάσατε.Έχουν σαν σκοπό ύπαρξης αυτόν που καταλάβατε στο μυθιστόρημα.Η ιεραρχική δομή,συγκεντρώσεις,βέρες,τιάρες χρωματικός κώδικας,είναι αληθινά και όπως περιγράφησαν.Το όνομα είναι για την Ελλάδα.Μόνο στην Ελλάδα η λέξη Ξεχωριστός μπορεί να σημαίνει ΚΑΙ "διαφορετικής αντίληψης σε συγκεκριμμένο θέμα",γιατί αυτό σημαίνει.Ούτε ανώτερος απο άλλους,ούτε διαφορετικός απλά.
Ξεχωριστός είναι οποιοσδήποτε πιστεύει και νοιώθει οτι οι ιδέες που περιγράφησαν στο μυθιστόρημα είναι σωστές.Οι περισσότερες ή και απλώς κάποιες απο αυτές.Οι βασικές τουλάχιστον.Φυσικά,λόγω της φύσης του σκοπού μην περιμένετε να google αρετε λήμματα με βάση την Ελληνική απόδοση της λέξης,όπως:"seperate","special","outstanding" κλπ.Έχει δωθεί πολλή προσοχή όλα αυτά τα χρόνια στο να μην μπορείτε.
Οι Χαρακτήρες κατα σειρά εμφάνισης στα κεφάλαια(Εκτός Γιάννας & Γιώργου.Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως όνομα,ηλικία,ύψος και οτιδήποτε θα μπορούσε να μαρτυρήσει την αληθινή ταυτότητα τους έχει φυσικά παραποιηθεί):
Κεφάλαια 1-2-3 Μαριάννα & Κατερίνα: Αληθινές,με την περιγραφή και την ιδιότητα που περιγράφεται μέσα.Η Μαριάννα είναι όσο δυναμική περιγράφω και αν στο 9ο κεφάλαιο χρειαζόταν,θα το έκανε και στ αλήθεια,ο,τι την 'έβαλα"να κάνει.Τις δυό τους θα της ξανασυναντήσουμε και στα υπόλοιπα δυο μυθιστορήματα και αναλυτικότερα.
Κεφάλαιο 4&5 Ελβίρα: Υπαρκτό πρόσωπο,παραποιημένα χαρακτηριστικά.Η ιδιότητα έιναι αυτή που περιγράφεται.Όλη η ιστορία και τα πρόσωπα που την αφορούν είναι αληθινά.
Κεφάλαιο 5 Μιρέλλα: Υπαρκτό πρόσωπο και ιδιότητα.Παραποιημένα χαρακτηριστικά.Και φυσικά δεν κυνηγάει και δεν την κακομεταχειρίζεται κανένας Τζίμης.Είναι μιά χαρά και επιτυχημένη.
Κεφάλαιο 5 Τζίμης: Φανταστικό πρόσωπο για τις ανάγκες της πλοκής.Φυσικά δυστυχώς υπάρχουν και αληθινοί Τζίμηδες στην αληθινή ζωή!
Κεφάλαιο 5 Ρομπερτ: Υπαρκτό πρόσωπο,ανύπαρκτη κακία!Ο Ρόμπερτ είναι αληθινός Ξεχωριστός και μάλιστα"γεννημένος".Διασκέδαζε πολύ με ο,τι τον έβαζα να κάνει στα κεφάλαια και ζήταγε να τον κάνω χειρότερο.Μέχρι που του έστειλε η Γιάννα το 10Β μεταφρασμένο!Και σταμάτησε.
Κεφάλαιο 5 Γενικά: Όλη η ιστορία είναι αληθινή εκτός απο το ο,τι ο Γιώργος"αφέθηκε"στην σκηνή του κήπου με την Γιάννα.
Κεφάλαιο 6 Ενριέττα & Ανρύ: Η Ενριέττα είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά μέχρι εκεί.Ο χαρακτήρας της βασίστηκε 100% στην εξωτερική εμφάνιση και τον χαρακτήρα της αληθινής κόρης της Γιάννας.Και η Γιάννα δεν είναι Ολλανδέζα προφανώς.Η σκηνή της είναι αληθινή και έχει παιχτεί πολλές φορές σε σενάρια.
Κεφάλαιο 7 Γενικά: Ο,τι σκηνή υπάρχει σε αυτό το κεφάλαιο είναι αληθινή.Η ιδέα για το μυθιστόρημα που διαβάσατε και η υλοποίηση του έγινε όπως ακριβώς περιγράφεται στην αρχή του 7ου.
Κεφάλαιο 7 Συλβάνα: Υπαρκτό πρόσωπο και ιδιότητα.Η σκηνές της είναι αληθινές (όπως και το στούντιο-ατελιέ που διαδραματίστηκε η μια σκηνή απο αυτές).
Κεφάλαιο 7 Κλαίλια: Ανύπαρκτο πρόσωπο.Η περιγραφή της είναι εμπνευσμένη απο αληθινή φίλη και συμμαθήτρια--πρίν τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε να γράφεται το μυθιστόρημα--σε σχολή χορού.
Λίζα,Κώστας,Βάσω,Μάκης,Λία,Μαριαλλένα,Αντρέας D.J: Πολύ καλοί φίλοι και συμμαθητές στη σχολή χορού.Φυσικά δεν έχουν σχέση με το"Ηθών"και δεν είναι αστυνομικοί καν.
Κεφάλαιο 8 Στέλλα: Υπαρκτό πρόσωπο και ιδιότητα,αλλά όπως και ο Ρόμπερτ δεν έκανε τίποτα απ΄ο,τι διαβάσατε.Το διασκέδασε πάντως που είναι η κακιά τελικά!Μάλλον πρέπει να ανησυχούμε στ αλήθεια!
Κεφάλαιο 8 Ιόλη: Υπαρκτό πρόσωπο.Παραλλαγμένη περιγραφή και ιδιότητα,αληθινή διαφορετικότητα.
Κεφάλαιο 9 Ζυλιέτ Ντιμαρσώ,Μιχάλης,Ντενί & Γιάννης: Ανύπαρκτα πρόσωπα.
Κεφάλαιο 10 Ιζαμπέλ: Υπαρκτή κοπέλα με τα χαρακτηριστικά και την ιδιότητα που περιγράφηκε.Για την ακρίβεια όλη η σκηνή της συγκέντρωσης των Ξεχωριστών,με τους νεαρούς,την Φραντζέσκα και τις καρφίτσες ήταν αληθινή.
Κεφάλαιο 10 Τζένη: Υπαρκτή κοπέλα με την περιγραφή και την ιδιότητα που περιγράφηκε.Η συγκεκριμμένη σκηνή παίχτηκε αληθινά,παραλλαγμένη φυσικά.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και φίλες που μου συμπαραστάθηκαν και με ενθάρρυναν να συνεχίσω μέχρι το τέλος.Να ευχαριστήσω το Moonlight Tales για την φιλοξενία και την ενθάρρυνση και ιδιαίτερα την Αγγελίνα που μου "δάνεισε" και το μασκοκόριτσο στην αρχή του 10ου κεφαλαίου. Φυσικά και να την συναντήσω δεν πρόκειται να την ξεμαλλιάσω όπως έγραψα μέσα.

Τέλος μεγάλο ευχαριστώ σε όσους άντεξαν(ήταν και μεγάλα τα κεφάλαια!) να το διαβάσουν μέχρι τέλους!
Θα τα ξαναπούμε στα επόμενα δύο μυθιστορήματα που θα ακολουθήσουν--αν τα θέλετε--σιγά-σιγά.-

Σίμος Α.