Παρουσίαση Βιβλίου - Έκπτωτος

Ο Αλεξάντερ Κέιν εισέβαλε στη ζωή μου με θράσος. Ήταν ισχυρός, όμορφος, σέξι, και πάνω απ' όλα θύμιζε έναν σκοτεινό άγγελο που είχε έρθει στο πλευρό μου για έναν και μόνο λόγο... Για να με παρασύρει μαζί του στην κόλαση..."Ένα βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου Plaza της Νέας Υόρκης είναι αρκετό για να αλλάξει όλη τη ζωή της Σκάι Κλάιβεν. Αποφασισμένη να ξεχάσει τη βραδιά πάθους που έζησε στην αγκαλιά του άγνωστου άντρα, επιστρέφει στην αδιάφορη καθημερινότητά της, όταν μια όχι και τόσο απρόσμενη σύμπτωση την αναγκάζει να τον αντιμετωπίσει ξανά στο φως της μέρας.
Ο Αλεξάντερ Κέιν, ο άγνωστος με το τατουάζ του έκπτωτου αγγέλου στο στήθος, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που περιμένει να δει η Σκάι μπαίνοντας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ουρανοξύστη 35 και ο μοναδικός που υπόσχεται να σώσει την εταιρεία του πατέρα της από τη σίγουρη χρεοκοπία.
Με ένα αντάλλαγμα...
Η έλξη μεταξύ τους είναι πρωτόγνωρη και όσο κι αν εκείνη μάχεται να του αντισταθεί, ο Αλεξάντερ καταφέρνει γρήγορα να την παρασύρει σε μια ερωτική παρτίδα που μόνο ένας μπορεί να βγει νικητής. Η Σκάι υπόσχεται πως δε θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό της να ερωτευτεί έναν τόσο σκληρό και άκαρδο άντρα. Ο Αλεξάντερ υπόσχεται να μην την αφήσει ποτέ να δει τι κρύβεται πίσω από το σκληρό του προσωπείο.
Το παρελθόν του όμως επιστρέφει, για να του υπενθυμίσει πως καμία γυναίκα που αγαπά δεν είναι ασφαλής. Κι εκεί που η πόλη αρχίζει να μετατρέπεται σε μια απέραντη κόλαση, εκείνοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον δικό τους μικρό παράδεισο.

Ένα βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου Plaza της Νέας Υόρκης είναι αρκετό για να αλλάξει τη ζωή της Σκάι Κλάιβεν. Αποφασισμένη όμως να ξεχάσει τον άγνωστο άντρα και το πάθος που έζησε στην αγκαλιά του, επιστρέφει στην αδιάφορη καθημερινότητα της. Ο Αλεξάντερ Κέιν ο άγνωστος με το τατουάζ του εκπτώτου στο στήθος είναι ο τελευταίος που περίμενε να δει η Σκάι μπαίνοντας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ουρανοξύστη 35 και ο μοναδικός που μπορεί να σώσει το πατέρα της από τη χρεοκοπία.

Μια συμφωνία και μια πρωτόγνωρη έλξη μεταξύ τους παρασύρει σε μια έντονη παρτίδα που μόνο ένας μπορεί να βγει νικητής. Η συγγραφέας κάνει το ντεμπούτο της για το Silk Erotica και το σίγουρο είναι ότι το υποστηρίζει άψογα. Η γραφή της είναι έντονη από πάθος και δυναμισμό. Η ιστορία μέχρι τη μέση είναι μόνο ερωτική. Από τα μισά όμως μέχρι το τέλος είναι ανατρεπτική και κυλάει αβίαστα.

Ο Αλεξάντερ από την αρχή φαίνεται σκληρός, απαιτητικός και αδίστακτος (αυτό μας εξηγεί γιατί είναι έτσι). Αυτό αλλάζει προς το τέλος. Η Σκάι είναι το αντίθετο. Μου έλειψε η δυναμικότητα της και η αυτοπεποίθηση της. Ένιωθα ότι χανόταν μέσα στο πάθος της για τον Άλεξ.

Οι ερωτικές σκηνές μεταξύ τους είναι κυριολεκτικά έντονες. Αν και για μένα υπάρχουν μερικά σημεία που δεν ήταν αρκετά ρεαλιστικά.

Σίγουρα για να διαβάσει κάποιος αυτό το βιβλίο πρέπει να αφήσει ότι ταμπού έχει στην άκρη. Για τους λάτρεις του είδους σίγουρα είναι ένα βιβλίο θα το βρουν καθηλωτικό και απολαυστικό.


Κι όπως λέει και ο Άλεξ All in!

Ελένη Ζερβοπούλου