Παρουσίαση Βιβλίου - Οδηγός Βικτωριανής Απόλαυσης

Ο Οδηγός Βικτωριανής απόλαυσης (Romance of Lust) κυκλοφόρησε σε τέσσερις τόμους (1873-1876) και είναι ένα κλασικό πορνογραφικό μυθιστόρημα, το οποίο έχει κατακριθεί για τις γλαφυρές περιγραφές και τις σοκαριστικές σεξουαλικές πράξεις που περιλαμβάνει. Έκτοτε έχει επανεκδοθεί αρκετές φορές σε πολλές γλώσσες. Ο συγγραφέας έμεινε εξαρχής ανώνυμος, αν και εικάζεται ότι το βιβλίο μπορεί να είναι δουλειά του Γουίλιαμ Σίμπσον Πότερ ή του Έντουαρντ Σέλον, ονόματα που εκείνη την εποχή είχαν υπογράψει παρόμοιου είδους έργα.
 
 

 

 
 
 
Οδηγός Βικτωριανής απόλαυσης τόμος 2  (Ο Τσάρλυ Ρόμπερτς ξαναχτυπά) 
 
Ο Οδηγός Βικτωριανής απόλαυσης (Romance of Lust) κυκλοφόρησε σε τέσσερις τόμους (1873-1876) και είναι ένα κλασικό πορνογραφικό μυθιστόρημα, το οποίο έχει κατακριθεί για τις γλαφυρές περιγραφές και τις σοκαριστικές σεξουαλικές πράξεις που περιλαμβάνει. Έκτοτε έχει επανεκδοθεί αρκετές φορές σε πολλές γλώσσες. Ο συγγραφέας έμεινε εξαρχής ανώνυμος, αν και εικάζεται ότι το βιβλίο μπορεί να είναι δουλειά του Γουίλιαμ Σίμπσον Πότερ ή του Έντουαρντ Σέλον, ονόματα που εκείνη την εποχή είχαν υπογράψει παρόμοιου είδους έργα. Στον Δεύτερο τόμο ο Τσάρλυ Ρόμπερτς δοκιμάζει νέες εμπειρίες και μπλέκει σε “λαχταριστές περιπέτειες”.

 
 
 
 
Ο Οδηγός Βικτωριανής απόλαυσης (Romance of Lust = Ο Ρομαντισμός της Λαγνείας) κυκλοφόρησε σε τέσσερις τόμους (1873-1876) και είναι ένα κλασικό πορνογραφικό μυθιστόρημα, το οποίο έχει κατακριθεί για τις γλαφυρές περιγραφές και τις σοκαριστικές σεξουαλικές πράξεις που περιλαμβάνει (αιμομιξία κ.λπ.). Έκτοτε έχει επανεκδοθεί αρκετές φορές από οίκους του εξωτερικού. 
 
Ο συγγραφέας έμεινε εξαρχής ανώνυμος, αν και εικάζεται ότι το βιβλίο μπορεί να είναι δουλειά του Γουίλιαμ Σίμπσον Πότερ ή ο Έντουαρντ Σέλον, ονόματα τις εποχές που είχαν υπογράψει παρόμοιου είδους έργα. 
 
Ο πρώτος και ο δεύτερος τόμος κυκλοφορούν στα ελληνικά με τον τίτλο: Οδηγός Βικτωριανής Απόλαυσης από τις εκδόσεις Ελκυστής.