Παρουσίαση Βιβλίου - Έξι Κοράκια

Η εγκληματική ιδιοφυΐα, Καζ Μπρέκερ, έχει μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κόλπο: να διαρρήξει το Δικαστήριο του Πάγου –ένα στρατιωτικό οχυρό που δεν έχει παραβιαστεί ποτέ– και να πάρει έναν όμηρο του οποίου η γνώση θα μπορούσε να αλλάξει τη μαγεία των Γκρίσα για πάντα. Η επιτυχία αυτού του σχεδίου σημαίνει αφάνταστα πλούτη για τον Καζ, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος το


Ένας κατάδικος που διψάει για εκδίκηση.
Ένας δεινός σκοπευτής που δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε κανένα στοίχημα.
Ένας φυγάς με προνομιούχο παρελθόν.
Μια κατάσκοπος γνωστή ως Φάντασμα.
Μια Καρδιοφροντίστρια που χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να επιβιώσει στις φτωχογειτονιές.
Ένας κλέφτης με ταλέντο στις αδύνατες αποδράσεις.

ΕΞΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ – ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Τα έξι κοράκια είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία φαντασίας, που συνδυάζει high fantasy και heists όπως αυτή των ocean 11, που διαδραματίζεται στον κόσμο των Γκρίσα μετά τα γεγονότα του Shadow and Bone. Μακριά από τη Ράβκα, στο Κέττερνταμ, όπου κυριαρχεί ο νόμος του χρήματος, έξι χαρακτήρες συνάπτουν μια συμφωνία να φέρουν εις πέρας μια σχεδόν αδύνατη αποστολή: να μπουν στη Φιέρντα, την παγωμένη χώρα που μισεί τους Γκρίσα, να παραβιάσουν το πιο ισχυρό κτίριό τους και να τους... Κλέψουν. 
 
Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτεια, μοναδικούς και πανέξυπνους χαρακτήρες, που συνδυάζει φαντασία με άλλα είδη και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. 
 
ΥΓ. Η ελληνική έκδοση είναι απλώς πανέμορφη.

 
 Το προτείνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ.