Διπλή Παρουσίαση Βιβλίου - Έξι Κοράκια και Διεφθαρμένο Βασίλειο

Η εγκληματική ιδιοφυΐα, Καζ Μπρέκερ, έχει μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κόλπο: να διαρρήξει το Δικαστήριο του Πάγου –ένα στρατιωτικό οχυρό που δεν έχει παραβιαστεί ποτέ– και να πάρει έναν όμηρο του οποίου η γνώση θα μπορούσε να αλλάξει τη μαγεία των Γκρίσα για πάντα. Η επιτυχία αυτού του σχεδίου σημαίνει αφάνταστα πλούτη για τον Καζ, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος το


Ένας κατάδικος που διψάει για εκδίκηση.
Ένας δεινός σκοπευτής που δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε κανένα στοίχημα.
Ένας φυγάς με προνομιούχο παρελθόν.
Μια κατάσκοπος γνωστή ως Φάντασμα.
Μια Καρδιοφροντίστρια που χρησιμοποιεί τη μαγεία της για να επιβιώσει στις φτωχογειτονιές.
Ένας κλέφτης με ταλέντο στις αδύνατες αποδράσεις.

ΕΞΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ – ΑΝ ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Όταν δεν μπορείς να νικήσεις τις πιθανότητες, άλλαξε το παιχνίδι.

Ο Καζ Μπρέκερ και η συμμορία του μόλις έκαναν μια ληστεία τόσο τολμηρή, ώστε ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα επιζούσαν. Αλλά αντί να μοιραστούν μια παχυλή ανταμοιβή, παλεύουν για άλλη μια φορά για τη ζωή τους. Προδομένη και εξαιρετικά αποδυναμωμένη, η συμμορία δεν έχει πόρους, συμμάχους και ελπίδα. Καθώς πανίσχυρες δυνάμεις από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στο Κέτερνταμ για να ανακαλύψουν τα επικίνδυνα μυστικά που κρύβουν τα άνθη γιούρντα, παλιοί αντίπαλοι και νέοι εχθροί εμφανίζονται για να προκαλέσουν την ευφυΐα του Καζ και να δοκιμάσουν την εύθραυστη αφοσίωση των μελών της ομάδας. Θα διεξαχθεί ένας πόλεμος στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης – μια μάχη για εκδίκηση και λύτρωση που θα καθορίσει τη μοίρα του κόσμου των Γκρίσα.


Παρουσίαση Πρώτου Βιβλίου


Τα έξι κοράκια είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία φαντασίας, που συνδυάζει high fantasy και heists όπως αυτή των ocean 11, που διαδραματίζεται στον κόσμο των Γκρίσα μετά τα γεγονότα του Shadow and Bone. Μακριά από τη Ράβκα, στο Κέττερνταμ, όπου κυριαρχεί ο νόμος του χρήματος, έξι χαρακτήρες συνάπτουν μια συμφωνία να φέρουν εις πέρας μια σχεδόν αδύνατη αποστολή: να μπουν στη Φιέρντα, την παγωμένη χώρα που μισεί τους Γκρίσα, να παραβιάσουν το πιο ισχυρό κτίριό τους και να τους... Κλέψουν.

Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτεια, μοναδικούς και πανέξυπνους χαρακτήρες, που συνδυάζει φαντασία με άλλα είδη και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.


Παρουσίαση Δεύτερου Βιβλίου

Στο διεφθαρμένο βασίλειο, ο Καζ και τα κοράκια του πρέπει να "ξαναπάρουν" πίσω το σπίτι τους μετά από την απουσία τους στη Φιέρντα. Πολιτικά παιχνίδια, ίντριγκα, μεγαλεπήβολα σχέδια και απάτες ξανά στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά με περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τους ήρωες και το παρελθόν τους. Ένα καταπληκτικό πάντρεμα ειδών με μοναδικούς χαρακτήρες, δράση, μυστήριο, σωστές δόσεις ρόμανς και μπόλικο Καζ Μπρέκερ (ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ)



Τα προτείνω ανεπιφύλακτα!