Τέσσερις επανεκδόσεις του Γιώργου Δάμτσιου από τις εκδόσεις Bookstagram

 

Το "Μέχρι την τελευταία του ανάσα'' πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 από τις εκδόσεις Momentum.

Οπισθόφυλλο:
Ο Ρομπ Μίαρς βρίσκεται απέναντι από έναν ψυχίατρο που την τελευταία εβδομάδα τον ρωτά συνεχώς το ίδιο πράγμα: Γιατί έγινε δολοφόνος…
Η αφήγησή του, γεμάτη παράξενες συμπτώσεις, μεταφυσικές παρεμβάσεις και συνεχείς ανατροπές, θα ξετυλίξει μια σκοτεινή ιστορία απέναντι στην οποία τα όπλα της επιστήμης δεν μπορούν να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις. Υπάρχει το απόλυτο Κακό και αν ναι, μπορεί να κατευθύνει τις πράξεις μας σαν να είμαστε μαριονέτες στη βούλησή του;
Το τέλος της ιστορίας θα είναι απρόσμενο για όλους τους πρωταγωνιστές της, ένοχους και αθώους. Αν υπάρχουν αθώοι σε αυτή την ιστορία…

Ο Γιώργος Δάμτσιος, στην πρώτη του λογοτεχνική εμφάνιση, χτίζει με την πένα του ένα σκοτεινό, μεταφυσικό θρίλερ. Ταυτόχρονα, το βιβλίο αποτελεί ένα δυνατό ψυχογράφημα χαρακτήρων που συγκρούονται μεταξύ τους αναζητώντας απαντήσεις για τη ζωή, την αγάπη, και την ελευθερία ή όχι της ανθρώπινης βούλησης.





Το ''Τρίπτυχο των Ευχών'' πρωτοκυκλοφόρησε το 2017 από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή και δύο χρόνια αργότερα επανεκδόθηκε από τον ίδιο εκδοτικό σε μια αναθεωρημένη εκδοχή. 


Οπισθόφυλλο:
Για τη νεαρή Εύη Καστώνη, η διαμονή σε ένα απομονωμένο και ορεινό χωριό όπως η Δρύπη είναι σκέτο μαρτύριο. Η άσχημη εξωτερική της εμφάνιση και το καταρρακωμένο της ηθικό την έχουν οδηγήσει στο περιθώριο. Πλέον κάθε της πέρασμα από την πλατεία του χωριού μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα ακόμα επεισόδιο γελοιοποίησης και εκφοβισμού.
Η ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή έρχεται όταν εντοπίζει ένα παράξενο αντικείμενο. Ένα φυλακτό που μοιάζει ικανό να εκπληρώσει την κάθε της επιθυμία. Πλέον μπορεί να γίνει πραγματική καλλονή, ενώ έχει τη δυνατότητα να εκδικηθεί τον χειρότερο βασανιστή της και να διεκδικήσει τον άντρα των ονείρων της. Μόνο που για κάθε της επιθυμία, το φυλακτό απαιτεί από εκείνη και από μία μικρή εξυπηρέτηση. Μία δοκιμασία. Η οποία είναι τελικά ικανή να την αλλάξει ανεπανόρθωτα.
Πόσο μακριά θα φτάσει για να κερδίσει τα όσα ονειρευόταν από μικρό παιδί; Πόση από την ανθρωπιά της θα κινδυνέψει να χάσει;
Ο μόνος που γνωρίζει την απάντηση είναι ο παράξενος ένοικος του Τρίπτυχου των Ευχών…





Το βιβλίο '''Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών'' είναι συνεργασία με τον εξίσου ταλαντούχο συγγραφέα Μάριο Δημητριάδη. Κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2018 από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Οπισθόφυλλο:
Πέντε άνθρωποι βασανίζονται κάθε νύχτα για έναν χρόνο από τον ίδιο εφιάλτη.
Ανακαλύπτοντας ότι είναι υπαρκτά τα πρόσωπα που βλέπουν στον ύπνο τους, ως συνεπιβάτες ενός λεωφορείου που ταξιδεύει νύχτα με έναν μυστηριώδη οδηγό στο τιμόνι, συγκλονίζονται και αρχίζουν την προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ, για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τον κοινό εφιάλτη.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παράλογο, το αλλόκοτο και το απόκοσμο.
Ένας εφιάλτης που είναι κάτι περισσότερο από εφιάλτης.
Είναι η γέφυρα που ενώνει το σκοτεινό παρελθόν με το παρόν.
Η γέφυρα που ενώνει το κοσμικό με το απόκοσμο.






Το βιβλίο '''Μυστικά στο λυκόφως'' είναι μια συλλογή διηγημάτων. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Οπισθόφυλλο:
Έξι θεματικές κατηγορίες και μια σκοτεινή τετραλογία
Είκοσι δύο διηγήματα γεμάτα ανατριχιαστικά μυστικά
-Ένα νεκρό κοριτσάκι που επιστρέφει όταν βασιλεύει το σκοτάδι, για να προστατεύσει την οικογένειά του.
-Ο Έκτορας Αντωνιάδης που είναι έτοιμος να δοκιμάσει το ρεαλιστικότερο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών.
-Ένας άντρας που φλέγεται από το ίδιο του το μίσος και αναζητά εκδίκηση από εκείνους που τον κατέστρεψαν.
-Εκείνοι που έχουν μάτια από ρουμπίνι και προστατεύουν ένα χωριό στην Ημαθία.
-Ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας που, κατά τον γρίφο του θεού Απόλλωνα, για να σώσει τη σύζυγό του, Γοργώ, θα πρέπει να σκοτώσει τη Γοργώ.
-Ένας αδελφός που θέλει να εκδικηθεί τον δίδυμο αδελφό του.
-Ένας νεαρός άντρας που πρέπει να πείσει πρωτίστως τον εαυτό του ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που μπορεί να κρατήσει τον Μεγάλο Ζυγό σε ισορροπία.

Γιατί τα πιο ανατριχιαστικά μυστικά γεννιούνται στο λυκόφως.