Παρουσίαση Βιβλίου - Ψιλά Γράμματα

Εκείνος είναι κληρονόμος μιας εταιρείας που κατασκευάζει… παραμύθια.
Εκείνη καλείται να δουλέψει για το πιο απαιτητικό αφεντικό που γνώρισε ποτέ.
Αν θέλουν και το δικό τους παραμύθι να έχει ευτυχισμένο τέλος, τότε πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τα… ψιλά γράμματα!
Ο Ρόουαν Κέιν και τα δύο αδέλφια του κληρονομούν από τον παππού τους μια τεράστια εταιρεία και μια αμύθητη περιουσία. Για να περάσουν όλα αυτά και επίσημα στα χέρια του, ο Ρόουαν πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να ανανεώσει την Ντρίμλαντ, το θεματικό πάρκο της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, δε θέλει να έχει καμία σχέση μ ’ αυτά, αλλά, από σεβασμό στη μνήμη του παππού του, αποφασίζει να δουλέψει σκληρά και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει. Η Ζάρα είναι απλώς μία από το πλήθος των υπαλλήλων του Ρόουαν Κέιν. Όταν όμως, μεθυσμένη, στέλνει μια επικριτική πρόταση για το πάρκο, τρέμει ότι θα απολυθεί. Αντ’ αυτού, εκείνος της προσφέρει τη δουλειά των ονείρων της. Αλλά υπάρχει μια παγίδα: ο Ρόουαν είναι το πιο απαιτητικό και το πιο σκληρό αφεντικό που υπάρχει. Η καρδιά της Ζάρα δε δίνει καμία σημασία σ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να μάθει ο δισεκατομμυριούχος ότι τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν ή να αγοράσουν τα πάντα. Και ειδικά τους ανθρώπους!
Το πρώτο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ, όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις δισεκατομμυριούχοι αδελφοί της Ντρίμλαντ και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν.

Τα Ψιλά Γράμματα είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς "Dreamland Billionaires" της συγγραφέας Lauren Asher. Η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία τριών πλούσιων αδερφών, οι οποίοι πρέπει να φέρουν εις πέρας μια "αποστολή" ο καθένας ώστε να κερδίσουν το μερίδιο των μετοχών που τους αναλογεί. Ο παππούς τους, θέλοντας να τους κάνει να κοπιάσουν και να αλλάξουν, αφήνει τρία γράμματα μετά θάνατον. Κάθε αδερφός πρέπει να καταφέρει κάτι διαφορετικό, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματά του.

Σε αυτό το βιβλίο, γεμάτο ερωτική έλξη και ανατροπές, η Lauren Asher μάς ξεναγεί στην Dreamland, ένα τεράστιο θεματικό πάρκο. Στον πυρήνα αυτής της ιστορίας βρίσκεται η σχέση ανάμεσα στον γοητευτικό δισεκατομμυριούχο Ρόουαν, γνωστός για τα σκληρές επιχειρηματικές του αποφάσεις, και τη Ζάρα, η οποία είναι μια απλή υπάλληλος του πάρκου, με ζωηρή φαντασία και πολύ μεράκι. Οι δυο τους είναι τα δύο άκρα (grumpy-sunshine) και από τη στιγμή που συναντιούνται υπάρχει αντιπάθεια αλλά και έλξη, ένας εκρηκτικός συνδυασμός.

Η Ζάρα θα πρέπει να πατήσει στα πόδια της και να αναγνωρίσει το ταλέντο της. Ο Ρόουαν θα πρέπει να πολεμήσει με τους δαίμονές του και να βρει ξανά το πάθος που έχει χάσει. Μαζί θα κάνουν λάθη, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, θα κλάψουν και θα γελάσουν.

Αγάπησα το banter μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών αλλά και το dual pov, επειδή μου έδινε πρόσβαση στις σκέψεις και των δύο. Οι side characters, όπως η Άνι, ήταν και αυτοί καλοδουλεμένοι, η ροή γρήγορη, τα κεφάλαια μικρά (ό,τι δηλαδή μου αρέσει). Είμαι ήδη έτοιμη για το επόμενο βιβλίο και τον επόμενο αδερφό (με την ελπίδα ότι θα δούμε λίγο ακόμα Ρόουαν και Ζάρα).

Εάν αναζητάτε ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο γεμάτο έρωτα και γέλιο, τότε τα Ψιλά Γράμματα είναι για εσάς.

Έλενα Παπαδοπούλου