Παρουσίαση Βιβλίου - Τελική Προσφορά

Κάλαχαν

Είμαι ο αδερφός Κέιν που όλοι κουτσομπολεύουν πίσω από κλειστές πόρτες.
Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Αποτυχημένος αθλητής. Αλκοολικός υψηλής λειτουργικότητας.
Κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό μου εαυτό, εκτός από εκείνη.
Η Λάνα Καστίγιο – η παιδική μου φίλη και η μόνη γυναίκα που αγάπησα ποτέ.
Όταν έξι χρόνια πριν της ράγισα την καρδιά, υποσχέθηκα να μην επιστρέψω στη Λίμνη Γουιστέρια.
Κράτησα τον λόγο μου ώσπου η διαθήκη του παππού μου άλλαξε τα πάντα.

Λάνα

Το να ερωτευτώ τον Κάλαχαν Κέιν ήταν λάθος.
Έτσι μου είπε, πριν από έξι χρόνια, προτού διαλύσει την καρδιά μου και τη φιλία μας.
Όταν υποσχέθηκε πως δε θα ξαναγυρίσει, τον πίστεψα σαν ηλίθια.
Αλλά μετά ο Καλ εμφανίστηκε και πάλι με στόχο να πουλήσει το σπίτι του παππού του.
Η μεγαλύτερη ατέλεια στα σχέδιά του;
Το όνομά μου είναι στο συμβόλαιο.

Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της μπεστ σέλερ σειράς, όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις δισεκατομμυριούχοι αδερφοί της Ντρίμλαντ και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν.



Ο Καλ επιστρέφει στη Λίμνη Γουιστέρια, ώστε να εκπληρώσει το δικό του κομμάτι της διαθήκης, ώστε εκείνος και τα αδέρφια του να μπορέσουν να πάρουν την κληρονομιά που τους άφησε ο παππούς τους και τις μετοχές. Όμως, παρ' ότι φαίνεται σχετικά εύκολο, πρέπει απλώς να πουλήσει ένα σπίτι, τα πράγματα περιπλέκονται όταν στο σπίτι βρίσκει την Αλάνα, με την οποία ήταν ερωτευμένος, και ένα μικρό παιδί. Η Αλάνα είναι συνιδιοκτήτρια του σπιτιού και πολύ θυμωμένη μαζί του. Μαζί της και ολόκληρη η πόλη, η οποία στρέφεται εναντίον του Καλ. Όσο περισσότερο άγχος, τόσο περισσότερο αλκοόλ και ο Καλ πρέπει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τις αναμνήσεις που τον πονούν, τον εθισμό του και την κληρονομιά. Μια ιστορία αγάπης όχι μόνο του άλλου αλλά και του εαυτού. Μια πορεία προς την απεξάρτηση, τη συγχώρεση και την αποδοχή.


Έχοντας διαβάσει τα δύο προηγούμενα βιβλία της σειράς (βρες εδώ και εδώ τις παρουσιάσεις τους) περίμενα κάτι ανάλογο και εδώ. Αυτό που βρήκα όμως ήταν ένα πιο βαθύ βιβλίο, αν μπορώ να το αποκαλέσω έτσι, που, ναι, ήταν ευκολοδιάβαστο και είχε μερικές spicy σκηνές, μιλούσε όμως για τις εξαρτήσεις και για πρώτη φορά ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν η αδυναμία καλής επικοινωνίας αυτή που χώριζε το ζευγάρι αλλά κάτι διαφορετικό, πιο αληθινό και πιο δύσκολο να διορθωθεί. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το προηγούμενο βιβλίο και θεωρώ πως το ταξίδι του Καλ, αν και λίγο ωραιοποιημένο, ήταν το μακρύτερο από όλων των αδερφών.


Αν σας αρέσουν τα ρομαντικά βιβλία, αναζητείστε το!

Έλενα Παπαδοπούλου